Despre noi

Suntem fii si fiice claditi de Dumnezeu 
Mâinile Tale m-au făcut şi m-au zidit , înţelepţeşte-mă şi voi învăţa poruncile Tale .
Maestru  : Maestrul nostru este Invatatorul lumii .
Invatatura :  Invatatura noastra este Predica de pe Muntele Maslinilor
Mintuirea : Mantuirea noastra este mantuirea lumii , Iisus Hristos , Fiul lui  Dumnezeu , nascut nu facut .
Iisus Hristos este scris in mintea si in inima noastra .
” Ce folos sa castigi intreaga lume , daca iti pierzi sufletul „.
Chiar de-aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor (…) , de-aş avea toată ştiinţa, şi credinţă de-aş avea cât să mut şi munţii (…) , de mi-aş da toată avuţia săracilor şi trupul de mi l-aş da să-l ardă , dacă dragoste nu am , nimic nu-mi foloseşte !  (I Cor 13, 1-3).
..Sunt doar un simplu om .
Dacă te tulburi din cauza defectului altui om şi îl judeci pe acela , mai târziu te va lovi şi pe tine viaţa şi vei suferi de acelaşi defect .  Sfantul Staret Nicon de la Optina
Daca Hristos s-ar naste de o mie de ori in Bethleem dar nu se naste si in tine , atunci tu ramai pe veci pierdut .  Angelus Silesius
Nu nu suntem născuţi de timp , ci de veşnicie . Aşa se face că avem într-o fărâmă de ţărână şi celălalt tărâm . Deşi trăim o vreme îmbrăcaţi de lumea aceasta , totuşi ni se întâmplă clipe când fratele vis şi sora moarte ne dau târcoale şi ne despică făptura în două. Avem clipe în care scăpăm de sub chingile celor patru dimensiuni ale lumii văzute şi ne trezim deodată într-un alt mod de-a fi şi pătrundem într-un alt mod de-a cunoaşte .
De-ai şti să vezi moartea în trecut; zic în trecut , adică fără prezent şi viitor . Prezent şi viitor n-are decât în necredincioşi . Moartea care necontenit te ameninţă să-ţi ia trupul , nu-ţi va părea mai de temut decât vântul, care te ameninţă să-ţi ia pălăria. Precum capul continuă să existe şi fără pălărie, aşa vei cunoaşte că sufletul poate să existe şi fără trup . Nu poţi deveni om mare până nu te socoteşti că ai murit , până nu te obişnuieşti să socoteşti moartea ta ca ceva ce a fost , nu ca ceva ce urmează să fie .   Arsenie Boca
“Dumnezeu pătrunde prin pâcla de întuneric a acestui veac în toate cotloanele vieții și sufletelor și pescuiește inimi pentru Bucuria pe care Se încăpățânează să ne-o ofere , fără întrerupere de două mii de ani ! ”
Cat despre mine , fericirea mea este sa ma apropii de Dumnezeu ; pe Domnul Dumnezeu Il fac locul meu de adapost . ( Psalm 73/28 )
Nu mai sunt demult al acestei lumi ; sunt departe de mine însumi , desprins de propriul meu trup – mă aflu printre lucrurile esenţiale .     Constantin Brincusi
Dupa cum stiti acest site nu promoveaza pe nimeni si nimic , fiind doar o pagina prin intermediul careia circula diverse informatii pentru minte si suflet . Omul este o fiinta libera , daruita cu liber arbitru – avand libertatea de a alege posibilitățile de schimbare prin propria sa actiune . Cercetati lucrurile . Veti gasi articole nu tocmai ortodoxe . Cititi cu atentie si deosebiti lucrurile . Cumpaniti ! Asa veti sti . Unele lucruri sunt asemanatoare , insa doar asemanatoare !
Sa fii bun , sa ai curaj !
Iubirea sa o ai ca semn la mana si sa o porti ca tablita pe frunte .
Ce-ai gasit Doamne la mine .

Dumnezeu este Inceputul a toate si dincolo de El este tot El , fiind Dincolo de orice Inceput . Dumnezeu este Inceputul . Avva Ghelasie Gheorghe

Cu mine se intampla ceva . O viata de om .  Marin Sorescu

44 de răspunsuri la Despre noi

 1. cerasela zice:

  Ma bucur si imi doresc sa am in jurul meu cati mai multi oameni doritori sa il cunoasca si sa reusim sa si aplicam invataturile Bunului Dumnezeu si ale Mantuietorului ISUS.

  • cerasela zice:

   Ma bucur ca am aflat despre voi si sper sa mai imi trimiteti si mie mesajele voastre despre DUMNEZEU.

  • "take your cross and follow Me" zice:

   Dumnezeu este Cuvantul implinit de Domnul Isus Christos. Cuvantul implinit de Fiul lui Dumnezeu, Isus Christos.
   Femeia primeste mortii lor la viata (Hbrews11:35). Venirea Domnului Isus Christos in flesh este misterul lui Dumnezeu.
   Scripturile, CUVANTUL inspirat de Dumnezeu si implinit de Isus Christos, Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu manifestat in flesh, arata calea inlauntrul fiecaruia cu Christos si DOMNUL Dumnezeu, Tatal. Cuvantul devine viu in interior cand cei adusi in flesh de Christos, Domnul lor, se supun Cuvantului Domnului citit prin cel ce a pornit calatoria cu El inauntrul lui cu Cuvantul. Isus a zis, „ia-ti crucea si urmeaza-ma”. Iar despre „mine” este scris in cartile profetilor si psalmi. In 2 Jonh 1:7 este scris: „multi deceivers au iesit in lume care nu marturisesc venirea Domnului Isus Christos in flesh. Asta este un deceiver si un antichirst”. In Scriptura este calatoria in cerul interior cu Cuvantul pentru cei adusi de Isus Christos in femeie in flesh. Cuvantul Scripturii arata calea ea, si in nori, cu Dumnezeu Atotputernic.
   Cei adusi la viata in flesh pentru judecata nu mai au corp al lor sa comunice, unii sunt adusi in fleshul piciorului, altii in fleshul mainii, altii al abdomenului…insa ei spun unora altora: asta este mintea! Mintea este resultatul „vorbirilor” celor din ceruri, percepute de spiritul celui in viata (spiritul percepe- ne invata Scriptura). Mechanismul prin care se descrie transmiterea cuvantului din ceruri la buze si rostite de gura este descris in Exodus 4:10:17 (NKJV).Cel care pune cuvantul e gura si rostit devine a dumnezeu pentru cel care ofera gura lui pentru oferta de sacrificiu si rostire in afara.
   Sfantul Duh pune numai Cuvantul lui Dumnezeu pe buze, si atunci cand este trimis de DOMNUL, este cuvantul din Scirpturi, cel prin care sunt chemati servitorii ceresti in numele Domnului Isus Christos.
   In rest…filosoful filosofeaza pentru ca inca mai cauta ADEVARUL!
   Singurul adevar care ar trebui predicat in lumea asta mare este venirea Domnului Isus Christos in flesh.
   unii sunt ridicati la viata pentru moarte ( a doua moarte)
   altii sunt ridicati la viata pentru pedepsire vesnica
   unii sunt ridicati la viata pentru viata vesnica
   Pentru care resurectie esti pregatit?
   Vezi picturi din cuvantul DOMNULUI, invatatura in viata asta si pentru eternitate
   pe Tweeter account Ileana@IleanaPirvu2014

 2. cerasela zice:

  Consider ca nu conteaza denumirea religiei din care facem parte,dar numai pentru curiozitatea mea voi ce religie sunteti? Intr-adevar important este ceea ce facem din suflet si pentru suflet,fiindca Sfantul Duh si Bunul Dumnezeu isi reflecta prezenta lor in suflet….si unde nu exista iubire,bunatate,iertare si daruire….nimic nu conteaza. Va doresc sarbatori implinite,liniste sufleteasca si sa reusim sa urmam exemplul Bunului ISUS….sa traim pentru a-L face pe Dumnezeu mandru de noi,si pentru a-i face pe cei din jurul nostru fericiti. Cu drag Cerasela

 3. Pingback: https://treziredivina.wordpress.com/despre-noi/ « Hai-Hui prin Sufletul Folkului

 4. Darius Blaj zice:

  E vre-o problema daca fac o mica atentionare? In ce priveste reliagia, si Ortodocsii si Catolicii si Penticostalii, protestantii, baptistii sunt de RELIGIE crestina. Confesiunea doar este diferita. Cred ca se face mare confuzie intre religie si Confesiune. Adica daca eu sunt de religie penticostala prin umrare nu sunt de religie ortodocsa deci sunt eretic. Dar nu e asa. Sunt de confesiune penticostala, dar de religie crestina asa cum sunt si ortodocsii. Si penticostalii cred in Trinitatea Dumnezeirii, mantuirii prin Iisus Hristos. Nu suntem eretici doar pentru ca nu suntem ortodocsi ci confesiunea noastra arata o parte a crestinismului, adica umblarea prin Duhul revarsat la Cinzecime, partea uitata de alte confesiuni religioase. In esenta suntem de religie crestina, confesiune ortodoxa, penticostala, etc.

  • businesspentrumoney zice:

   Ca aspect general ok esti crestin. Dar esti ratacit. Punct. Documenteaza-te si lasa filosofiile. Esti sau sunteti cazuti din invataturile corecte. Si apropos vezi ca Lumina Sfanta la inviere vine din cer numai la Pastele Ortodox Si toti veniti atunci la noi pentru Lumina Sfanta. De ce ?! daca sunteti corecti 🙂 .

   • businesspentrumoney zice:

    Buna seara, Doamne ajuta. Comentariul meu este pentru Darius Blaj. Si sincer nu este vorba aici de ,,Cand arati cu degetul priveste-ti mana :un deget il indrepti spre mine insa alte patru sunt atintite inspre tine omule . Esti in bezna dragule atunci cand pui mana pe piatra ,o ridici si o azvarli spre oricine nu canta ca tine …”
    Cand este vorba de adevar pentru Biserica, pentru Hristos nu trebuie sa ne sfiim a spune adevarul. Insusi Parintele Cleopa a afirmat aceasta problema.
    Una sunt pacatele si sa nu aruncam piatra si alta este ortodoxia ce trebuie aparata.Punct.

  • darido zice:

   Problema e ca prin faptul ca penticostalii sunt considerati eretici, rataciti Cultul ortodox afirma ca e singura credinta crestina reala, adevarul. Oare? Pe ce baza? Din ce punct de vedere? Care e baza etosului ortodox? Credinta dreapta? ok, definita ca? Ce defineste credinta adevarata? Cine? Oare crestinii penticostali nu cred in Sfanta Treime? Oare nu cred in autoritatea lui Dumnezeu? Cultul ortodox afirma in teorie ca nu are treaba cu nimeni altcineva, dar in practica este feroce si isi arata coltii, atacand pe oricine altcineva care indrazneste sa afirme altceva decat el.

  • darido zice:

   din contra, eu nu am ridicat piatra, am reactionat pentru ca ati ridicat piatra. ne-ati facut eretici, ori suntem crestini ori nu suntem? nu se poate altfel. Ortodoxia peste 90 la suta contine paganism, cum poate sa afirme ca e adevarata credinta crestina. Adevarata ortodoxie ramane la Cuvant, La Sfanta Scriptura, la Hristos.

  • Buzuloiu Aristide zice:

   Buna seara..! Concluzia exista, decand a fost creata lumea..” Creatorii DIVNI au dat si tot ei au luat….fie numele LOR …BINECUVANTAT..” Unul dintre muritori, care nu cred ca intamplator-elev la Lic.de Baieti „Tudor Vladimirescu” din Tg.Jiu-la „POARTA Sarutului..” a cunoscut-o si apoi sarutat platonic adolescentin, deloc intamplator pe gorjeanca eleva Ermina TANASESCU dela lic.de fete „Ecaterina Teodoroiu” cea cu care, avea sa se casatoreasca, intorcandu-ne amandoi dupa terminarea facultatilor, si UNDE in Biserica din Tg.Jiu ne-au unit…destinele pe VECIE…..!? PS..Multumesc colegului meu ing.George Negru,azi traind in afara Romaniei

  • Buzuloiu Aristide zice:

   Asa sa facem si poate chiar mai succint…SA NE IUBIM APROAPELE ca pe NOI…..=PUTEM FI MANTUITI sau NU….dupa faptele fiecaruia dintre noi….ArBuz

  • Buzuloiu Aristide zice:

   Iertare….Intrucat se pare ca tehnic nu a intrat textul F.IMPORTANT=”NEMURIREA EXISTA” il retrimit spre maditatie si decizie…individuala Aristide Buzuloiu va ureaza numai bine si viata…lunga ..!

  • Buzuloiu Aristide zice:

   Buna seara tuturor si incercati sa fiti convinsi ca NIMIC nu este INTAMLATOR si nu va fi…Dumnezeu le gestioneaza pe TOATE….Un muritor Ar.Buz

  • Buzuloiu Aristide zice:

   Rog,…spre neuitare si poate chiar,predilect prin urmasii nostri tineri, sa incercam sub CHEMAREA ADRESATA TUTUROR POPOARELOR SI NATIUNILOR ,sa INCERCAM SA REVENIM LA NORMALITATEA CREATORILOR DIVINI, ai caror FII SUNTEM CU TOTII…E loc pentru toata omenirea, sa-si POATA IUBI APROAPELE, ca pe el INSUSI..! Alese multumiri dlui Prof.Dr.ect GIUVARA si familiei sale..Tot odata multumiri Dlui general Eugen Popescu, un neobosit cercetator al internetului… PS. Va scrie un octogenar si strabunic, cu EVLAVIE si NADEJDE…ARISTIDE BUZULOIU

 5. NM zice:

  Buna ziua. Am observat ca este foarte folosit pe acest blog termenul de „Dumnezeu”, ca de altfel in toate textele cu specific religios.
  Sper ca interventia mea sa nu fie catalogata drept una rautacioasa, fiindca nu e. E mai de graba una informativa.
  Fiindca totul se invarte in jurul acestui termen, pare ca este cauza si efectul, am si eu o intrebare: Ce este Dumnezeu?
  Nu mi-as dori ca raspuns texte din Biblie ori texte religioase.
  Multumesc.

  • cerasela zice:

   Dumnezeu pt. mine este iubire,bunatate,fericire,respect,daruire,maretia creatiei a noastra si a pamantului cu tot ceea ce ne inconjoara……si asa cum noi devenim parinti si cu bune si cu rele ale noastre si ale copiilor, noi ca si parinti tot timpul incercam sa veghem si ne dorim tot binele pentru copiii nostri si pentru noi……asa consider ca Bunul Dumnezeu este Parintele Matur si Intelept al copiilor naivi,inocenti, caposi si neastamparati cateodata care suntem noi…..oamenii.

  • NM zice:

   „Dumnezeu este totul si eternitatea” este un cliseu religios.
   Textul de mai sus e prea confuz.si mai degraba o eschiva.
   Stimabile autor as dori daca se poate sa parasesti spatiul in care limbajul religios si formularile specifice camuleaza un raspuns superficial.
   Coboara la nivelul unui copil de 5 ani si explica-i : Ce e Dumnezeu?
   Albert Einstein despre care ai vorbit in articol din cate stiu nu sustinea un Dumnezeu spiritual ci unul fizic si metafizic.
   Si tot el a spus ceva de genu : „Daca nu poti sa explici suficient de clar inseamna ca nu ai inteles inca ”
   Multumesc.

  • NM zice:

   Sumarizand inteleg ca iubirea inseamna Dumnezeu. Daca Dumnezeu e totul si Dumnezeu e iubire inseamna ca totul e iubire. Uitandu-ma la societate inca din cele mai vechi timpuri pot sustine ca iubirea e o mica parte din tot.
   Oameni simt uneori starea de iubire, de impacare, de acceptare, de intelegere, de empatie. Si in acea stare euforica amesteca starea de bine generata de trairea respectiva cu un cuvant folosit in societate pentru manipulare „Dumnezeu”.
   Inteleg ca termenul de Dumnezeu nu poate fi exprimat in termeni fizici din moment ce e ceva spiritual insa daca folosim cuvinte aleatorii pentru a-l exprima atunci nu ar mai trebui judecati oamenii care vor sa inteleaga: ce e Dumnezeu? insa nu exista nimeni capabil sa ofere o explicatie completa.

 6. cerasela zice:

  Regret din tot sufletul meu ca am pacatuit grav,f. Grav si ma caiesc si imi este rusine …si…si…si …nu pot sa imi scot din suflet pacatul care l-am comis cu, cativa ani in urma. De aceea, va rog frumos cum ma puteti sfatui sa ma iert si sa reusesc in aceste momente sa pot sa am incredere ca Bunul Parinte Dumnezeu ma va putea ierta pentru gravul pacat facut cu buna stiinta in tineretea,inocenta si nestiinta mea de femeie care, nu ma gandeam, in urma cu 5 ani si mai mult, la Intelepciune, Dumnezeu, Credinta si Pocainta. Dar regret din tot sufletul ce am facut si ma tot gandesc cum sa ma iert si cum sa vad ,sa pot sa simt ca si Bunul Meu Parinte Dumnezeu ma iarta pe mine pacatoasa.

 7. cerasela zice:

  Da …uitasem si nu m-am mai gandit de mult la pacatele mele din trecut ( f. Grave), dar nu stiu ce mi-a venit aseara de mi-am amintit si acum ma simt f. Rau…mi-e rusine,ma caiesc,regret f. Mult,nu am liniste, ma simt ca pic in neant, ……cum sa reusesc sa ma iert?ce sa fac…….ajutor…….te iubesc Doamne,iarta-ma Parintele meu si ca de obicei ma las in mainile Tale ocrotitoare si binevoitoare……dar imi este rusine……si te implor Doamne sa ma ajuti sa simt ca ma ierti ca eu deocamdata nu pot sa-mi scot din cap ce am facut in urma cu 5 ani.

  • lenutaionita zice:

   Vorbeste cu un parinte cum sa te pregatesti si spovedeste-te. Omul cand pacatuieste o face in necunostinta sau in cunostinta si fara regret. Cand insa inepe sa regrete e pe drumul bun, ii este greu insa sa se spovedeasca – sa spuna ce a facut, sa faca marturisirea cu curaj si cu rupere de inima. Iisus a dus cu el in rai pe talharul care si-a recunoscut vina, bine ca situatia e mai coplexa, asta e doar un element ca s-a recunoscut vina. Cand omul incepe sa se gandeasca la a se spovedi incepe sa ii fie rusne si amana . Deci cu curaj sincer si cu regret sncer spovedeste-te. Sa ne spui dupa ce te-ai spovedit, sa ne spui cum e cum te simti. Pacatele se spovedesc o singura data si omul trebuie sa nu mai pacatuiasca. Succes! Asteptam vesti cu toate ca postarea ta e din 2013, sper sa iti foloseasca.

 8. Barbieru Marian zice:

  Dacă apreciez ceva aici, acestea sunt sinceritatea și realismul. Însă, doar sinceritatea nu e suficientă. Pot exista oameni sinceri rătăciți și oameni sinceri pe cale. Facă bunul Dumnezeu să fim și sinceri și pe cale.
  Dacă credința ta nu te schimbă, și ești același, chiar mai rău, va trebui să o schimbi tu pe ea.
  Schimbă-ți inima, nu religia. Aleargă spre oamenii care te atrag spre Isus nu spre păreri, concepții și religii. Caută-L pe Isus nu religia. Pune pe primul loc în viața ta Numele Isus nu religia. Religia te va încurca să-L afli pe Isus însă Isus te va ajuta să te integrezi în adevăratul Său Trup. Caută Trupul lui Hristos – Biserica, nu altceva.
  Tot ceea ce nu potrivește și se contrazice cu învățăturile Bibliei reprezintă erezii nimicitoare. Acestea trebuie îndepărtate și revenit la original, adică la Cuvântul lui Dumnezeu care, de fapt, acesta era la început. Cuvântul este Biblia. Cuvântul s-a făcut trup. Cuvântul este Isus în persoană. Vrei să-L vezi pe Isus în viața ta cum lucrează și cum te schimbă? Citește și împlinește Biblia.

  • liliana zice:

   exista oare dreptul d-stra sa luati cu atita usurinta numele lui DUMNEZEU?.Nu:Daca a-ti ajuns sa scie-ti inseamna ca mana Divina este cu voi sufletul vostru Il doreste pasiti mai departe alaturi de EL rugativa lasati-l pe EL si va va ajuta cu alta ocazie sa scrieti pe blogul d-stra asa de frumos de o sa va minunati :sint un oarecare-nu loviti cu vorbe ELeste totul chiar in voi: EL este prea frumosul nu va obositi ca prin vorbe goale sa ucide-ti frumusetea din voi ; o zi frumoasa chiar daca e frig:lilia

 9. Multumesc pentru vizita. Va mai astept! 🙂

 10. roryta zice:

  Multe din comentariile de mai sus sunt un foc aruncat peste paie, sau gaz pe foc cum se mai spune. Eu nu înţeleg de unde până unde astfel de provocări.
  Trăim într-o ţară liberă, suntem liberi să ne exprimăm cum vrem, să scriem ce vrem, să facem ce vrem. Atunci?
  Acest blog nu a furat din spaţiul nimănui, nu a „plagiat” nici un alt blog, nu este provocator, nu incită, nu este habotnic, nu este ateu. Pur şi simplu, ESTE. Există. Cui nu-i place, n-are decât să plece şi să nu mai revină niciodată.
  Ei vezi? Uite de aceea eu nu am activat comentariile la scrierile mele. Ca să nu mă trezesc cu tot soiul de inepţii scrise de oameni incitatori.
  Dacă-mi permite proprietara, aş răspunde lui „NM” la întrebarea „Ce este Dumnezeu?”. În primul rând nu „CE este?”, ci „CINE este?”. Cuvântul „CE” sugerează ideea de obiect, corp solid, materia consumistă. Ori aici nu vorbim despre lucruri „fără suflet”, „fără viaţă”. Nu vorbim despre un bun pe care l-am folosit, iar acum îl aruncăm la coş.
  Deci, întrebarea ar trebui un pic reformulată, respectiv: „Cine este Dumnezeu?”.
  Cred că la această întrebare ar trebui să-ţi răspunzi singură.
  Dumnezeu este angrenajul fiecărui atom din acest Univers, Dumnezeu este forţa tuturor lucrurilor, Dumnezeu este sensul existenţei tale, ale mele, ale tuturor. Dumnezeu este Inteligenţa superioară care face ca tot acest mecanism din Cosmos să se mişte, ca toate stelele, galaxiile, planetele să plutească într-o mişcare continuă de rotaţie, Dumnezeu este forţa gândului tău, al meu, al tuturor, Dumnezeu este propria ta CONŞTIINŢĂ, a mea, a fiecărui muritor, Dumnezeu înseamnă spiritualitate, Dumnezeu înseamnă fiecare celulă din corpul tău, fiecare nucleu, fiecare neuron, înseamnă inima ta, înseamnă inima mea, a fiecăruia dintre noi.
  Dumnezeu înseamnă materie, înseamnă lumină, sunet şi viaţă, dar mai presus de toate Dumnezeu înseamnă iubire în tot ce există, pentru că fără afect, fără emoţie, fără sentiment nimic din ce este pe lumea asta, în aer, pe cer şi în apă nu s-ar fi putut realiza.
  Dumnezeu este vibraţie, scânteie, este peste tot şi în oricine, asemeni unui foton care poate apărea în mai multe locuri deodată.
  Dumnezeu este SENSUL, este muzica inimii, este bucuria, este liniştea, cugetarea şi regăsirea.

  Şi cu asta, cred că NM este satisfăcută de răspuns.

  Să fiţi iubiţi!

 11. 25pesocupnoodles zice:

  thanks for liking one of my post. 🙂

  • Buzuloiu Aristide zice:

   Buna seara ! Regret ca ati omis un raspus anterior acela ca nu aveti deptate decat ..partial.!< Va rog sa accesati http://www.sfatultarii.ro si acolo va puteti documenta mai profund si face chiar unele comentari la care va voi raspunde.Aristide Buzuloiu

 12. Ileana zice:

  Hristos A Inaltat! O zi frumoasa alaturi de cei dragi! ❤ 13. Buzuloiu Aristide zice:

  Multumesc tuturor semenilor mei-NOSTRI, citati sau nu,care vor incerca si reusi, fie si partial, sa inteleaga ca DIVINITATEA – CREATORII tuturor vazutelor si nevazutelor-ne-au dat sansa si sa ne autoaparam SANATATEA personala…Un octogenar, care prin exemplul sau, a ajuns sa-si cunoasca si STRANEPOTII… Ar.Buz. Si tacerea poate fi un raspuns…

 14. Elena zice:

  Hristos a Inviat.!
  Iubitii mei frati intru HRISTOS Domnul. Sint Elena, o pacatoasa din cele ce nu intilnesti des pe pamint.. Trec prin niste ispite mari cu care nu ma pot lupta.
  Va rog din suflet pe toti cei ce sinteti apropape de dulcele nostru Pastor sa va rugati pentu mine,
  Cu lacrimi va scriu sa ma ajutati sa pot invinge dusmanul universal,caci mult poate rugaciunea dreptului.
  Multumesc pentru dragostea si rugaciunile voastre. Fie ca totul sa se sfirseasca spre SLAVA , GLORIA SI MARIREA IMPARATULUI LUMINII.
  Elena
  USA

 15. evelics zice:

  Va multumesc din suflet pentru ca vizitati blogul meu de poezie.In ceea ce priveste blogul dvs.,pe care eu il iubesc,am observat ca nu mai primeste comentarii.Este doar o observatie,fiindca il voi urmari cu drag in continuare.Am avut momente grele de viata si m-a ajutat comunicarea cu dvs.. Va multumesc.

  • Va multumesc si eu pentru sufletul dumneavoastra frumos ! Nu doar va vizitez blogul ci chiar il citesc cu mare drag . Sunt o admiratoare a dumneavoastra , si o iubitoare de poezie . Voi reactiva dialogurile , si imi face o deosebita placere sa dialogam si sa va stiu in ordine . Sa fiti bine mereu ! Va imbratisez cu drag !

 16. evelics zice:

  Va multumesc; sunt onorata si sunt si incurajata in cele pe care le intreprind pentru ca binele relativ de acum sa evoluieze spre un bine mai solid.Cu credinta si speranta. Va multumesc !

 17. evelics zice:

  CRACIUN FERICIT CU SANATATE SI PACE SUFLETEASCA !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.