Urechile inimii

In amintirea bunului prieten , prietenul tuturor ,

Ioan Gyuri Pascu

Mulţi Dumnezei, multă luptă, niciun câştigător!

De mii de ani ne zbatem în acelaşi tipar al vieţii – luptă. O enormă aberatie! Una care nu aduce decât suferinţă şi autodistrugere.

De mii de ani, acelasi fel de oameni ascunsi conduc si acelaşi fel de oameni naivi, ignoranţi şi nevinovaţi sunt trimişi la luptă si mor.

Sunt mulţi Dumnezei şi multe lupte în numele lor.Dar eu nu cred că vreunul dintre ei a trimis pe cineva sa lupte .Instituţiile care raspândesc, pasamite, cuvântul lor s-au poleit cu aur şi …

Cruciade, Jihad ,you name it.

Copiii ăştia cu creier spălat se aruncă în aer in numele lui Allah, Bush zicea că l-a trimis Dumnezeu să lupte cu terorismu’, da’ n-a murit el în lupta, ci doar alţi tineri cu creier spălat.

Suferinţa de toate părţile şi profit la producatorii de armament si la mastodontii farmaceutici. Dar si ăştia profita doar pâna se distruge întreaga planetă ( dacă nu cumva au strâns de-o cercetare şi n-au pregatit de-o colonizare mică a unei alte planete, numai pentru ei si pentru bosorogii aia de conduc din umbră lumea asta nebuna).

Noi zicem ca e politică, dar e numai Frica şi ai ei copii ura,setea de putere şi de control, trufia, judecata, mândria furia.

La tv, vorbesc generali grasi şi autosuficienţi despre securitate, control si strategii de luptă, dar n-a fost invitat niciun „ nespecialist” care să vorbească de compasiune, iertare, de IUBIRE!

Am obosit să văd atâta luptă, atâta ură şi atâtea analize fudule şi autosuficiente! Uneori cred că lupta asta e vesnică şi implor Divinitatea să facă o intervenţie aşa cum face Banca Naţională când cade leul prea tare.

Dar, până la urma, pentru aici, jos, noi suntem responsabili.

Chiar nu putem găsi în inima noastră acea Lumină care să încalzeasca mintea, care să ne aducă aminte că omul e legătura Pământului cu Cerul?

Chiar nu putem opri o dată pentru totdrauna această aberantă luptă?

Sincer,am obosit tot spunând aceste lucruri unei omeniri căreia i-au dispărut, parcă, URECHILE INIMII!

Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Urechile inimii

 1. George zice:

  ” Cat despre voi… despartiti de Mine , NIMIC nu santeti ! „

  • Cel ce rămâne întru Mine şi Eu în el, acela aduce roadă multă, căci fără Mine nu puteţi face nimic.
   De acum nu vă mai zic slugi ;ci v-am numit pe voi prieteni ..

 2. George zice:

  ” Iata , Eu stau la use si bat . Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa , voi intra la el , voi cina cu el , si el cu Mine . Celui ce va birui, ai vio da sa sada cu Mine pe scaunul Meu de domnie , dupa cum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui de domnie ” Apocalipsa 3.20/21 Intrebare , cu multumiri caci , mi-ai deschis usa : de ce crezi ca Domnul Iisus spune ” cu Tatal Meu ” si nu cu Tatal Nostru caci UNUL ESTE DUMNEZEU si este TATAL NOSTRU , AL TUTUROR ? Multumiri si respect ! P.S. Poate c-am sa mai bat la usa dumitale….

  • „Indrazniti , Eu am biruit lumea!” „Luati mancati acesta este trupul Meu …”
   Iisus Hristos este fiul lui Dumnezeu , nascut mai inainte de timp din Tatal si intrupat in timp in Sfanta Fecioara Maria de la Duhul cel Sfant . Iisus Hristos e Fiul lui Dumnezeu, deoființă cu Tatal și cu Duhul Sfant. Fiind pe cruce , am fost incredințati , prin Sf Ioan Evanghelistul , Maicii Sale . Iata ca suntem frati ! De aceea spunem „Tatăl nostru” in rugaciunea domneasca , nu Tatal meu . Daca eu și cu dumneata avem acelasi tata , inseamnă ca suntem fii . Fiii aceluiasi Tata . Aceasta pentru ca Hristos ne-a permis sa fim frați cu El , insemnand ca pe langa Fiul Unul Nascut , Tatal ne-a adoptat si pe noi . Noi suntem fiii lui Dumnezeu dupa har , nu dupa ființa , precum Hristos , ci prin infiere . Suntem facuti (nu nascuti) de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea Lui . In viata duhovniceasca , prin Sfanta Euharistie , noi luam trup din trupul Mantuitorului , sangele din sangele cel scump al Lui , oasele din oasele cele smerite ! Amin !
   Stiu ca am fost provocata ..Imi place cate o leapsa uneori .. Sa fie spre folos .
   Acest site este pentru dintisori de lapte !

 3. George zice:

  ” Duceti-va ; iata , va trimet ca pe niste miei in mijlocul lupilor ” Luca 10/3 ” Nimeni n-aprinde o lumina , ca s-o puna intr-un loc ascuns sau supt o banitza : ci o pune intr-un sfesnic pentru ca cei ce intra sa vada LUMINA ” Luca 11/33 De unde era s a stiu ca : ” Acest site este pentru dintisori de lapte ” ? Eu , sunt ca un miel care-a vazut LUMINA la casa dumitale , am ” batut ” la use iar dumneata , mi-ai deschis usa si m-ai lasat sa ma bucur de LUMINA . ” Ferice de cel ce n-a vazut si crede ” Ioan 20/29 N-am venit sa provoc ci… deoarece n-am decat credintza fara insa sa si vad , incerc sa-mi lamuresc niste lucruri cu ajutorul cuiva superior mie in ceea ce insemneaza interpretarea , intelegerea Scripturilor caci , asta am crezut ca sugereaza ” Trezire Divina ” , de pe frontispiciul blogului , asta-i tot . Daca-i leapsa sau nu… Domnul Iisus te va ajuta sa descoperi . Iar in ceea ce ma priveste , cred ca nici macar blogul / casa dumitale nu le-am descoperit intamplator . O seara buna sa va dea Domnul ! P.S. Nu mai am dintzisori de lapte insa , nici n-am batut la usa dumitale pentru a-mi arata coltzii !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.