Nevoia de a respira

Daca ai reusit sa ai compasiune fata de cel care te-a jignit , in loc sa il urasti , daca ai o atitudine marinimoasa fata de omul apropiat care te-a jignit involuntar , atunci acest lucru reprezinta un adevarat miracol . Daca a inceput sa-ti placa mai mult sa daruiesti decat sa primesti , acest lucru este un miracol . Pentru ca toate acestea sa fie posibile trebuie sa-ti pui sufletul in ordine . Numai atunci in suflet va veni iubirea , si il va face fericit pe om . Iar cand sufletul este sanatos atunci apare viitorul , atunci se indreapta si soarta si sanatatea fizica .
Orice pacat este o crima . O renuntare la Dumnezeu . Mai intai noi refuzam iubirea si ne pierdem aspiratia personala catre Dumnezeu , cand uitam ca adevarata fericire este mult mai mare decat ceea ce numim placeri ale vietii . Prima pierdere a iubirii ale loc complet pe nesimtite . Pentru noi energia devine fericirea principala , nu iubirea . Nu Dumnezeu devine principalul izvor de fericire pentru noi , ci lumea care ne inconjoara .
Ca urmare a necumpatarii apare atasamentul si apoi crima impotriva sufletului .
Cand iubirea pleaca din suflet , omul inceteaza sa simta prezenta voii divine in tot .
Si atunci neplacerile si umilintele , care ar trebui sa-ti curete sufletul , duc la un rezultat contrar , la lipsa dorintei de a mai trai , la tristete , la ura fata de lumea inconjuratoare .
O renuntare periodica la dorintele umane , la comunicarea cu cei apropiati , la toate treburile importante , la placeri , permite restabilirea legaturii pierdute cu Creatorul  , punerea in ordinea corecta a prioritatilor , indreptarea energiei catre scopul principal .
Totul este de la Dumnezeu , totul este spre binele nostru .
Cei pentru care binele inseamna bunastare , putere , abilitati , percep orice neplacere , umilinta si pierdere ca pe o nenorocire , si ii urasc pe cei din jur , invinovatindu-i de nenorocirile lor . Logica divina nu este accesibila , de asemenea , acestor oameni . Pentru ei lumea este impartita in doua parti , alba si neagra , si , deasemenea , acestia nu pot fi monoteisti .
Ei il iubesc pe Dumnezeul cel bun si il urasc pe cel rau .
In momentul in care ati inceput sa va rugati iubirea a inceput sa ajunga pe primul loc .
Prin iubire se vindeca tot .Nu trebuie sa credeti ca daca ati primit sanatate , atunci credinta si iubirea nu va mai sunt necesare . Nu trebuie sa faceti direct legatura dintre rugaciune si sanatate . Nevoia de iubire si de unire cu Dumnezeu trebuie sa fie la fel ca si nevoia de a respira .      Extras – Experienta supravietuirii – Lazarev Serghei
Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.