Nu cauta departe de tine

Mi-e dor de Tine Doamne
Mi-e dor ca de iubire
Mi-e dor de Tine Doamne
Mi-e dor cumva de mine ..?

El nu a avut nici o alta preocupare in viata , numai gandul ca era spirit . Era neintrupat , neinlantuit , spirit liber . Si nu numai atata , ci prin El , prin viziunea Sa extraordinara , a considerat ca fiecare barbat sau femeie , evreu sau arian , fie bogat sau sarac , pacatos sau sfant , a fost intruparea aceluiasi spirit nemuritor , ca si El . De aceea , de-a lungul intregii Sale vieti , i-a chemat pe toti cei din jurul Sau sa-si realizeze propria lor natura spirituala . Renunta la toate visele superstitioase precum ca esti cazut sau sarac . Nu te gandi ca esti calcat in picioare sau tiranizat ca un sclav , pentru ca inlauntrul tau exista ceva ce nu poate fi niciodata tiranizat , niciodata calcat in picioare , niciodata ucis . Cunoaste ca „Imparatia Lui Dumnezeu ” este inlauntrul tau . Voi sunteti cu totii fiii lui Dumnezeu , spirit nemuritor . Indrazneste sa te ridici si sa spui , nu numai ca Sunt fiul lui Dumnezeu , ci si ca voi cauta in inima inimii mele ca ” Eu si Tatal suntem Unul.”
Stramta este poarta .
Cand vom incepe a privi in launtrul nostru , oricum nu vom putea vedea cerul , pentru ca pamantul exista si in interior . ORbiti de ignoranta naturii noastre divine , noi vedem doar pamantul . Constiinta pamantului este constiinta fizica , constiinta de timp , spatiu si relativitate . Invers , cerul este acela care exista mereu , Imparatia lui Dumnezeu . Atata vreme cat mintea ne este impura , atata vreme cat ea este atrasa de lucrurile acestei lumi , vom fi constienti doar de pamant . Cand aceeasi minte se purifica prin gand-rugaciune , il va realiza pe Tatal care este in Ceruri .
„Cu ochii simturilor , ce altceva decat materie ar putea cineva sa vada ? Dar cu ochii Spiritului , ce altceva decat Spirit ar putea cineva vedea ? ”

 

Imagine similară

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Nu cauta departe de tine

  1. inaloveworld zice:

    Un articol Simplu și frumos! Cerul/Raiul este in interiorul fiecăruia dintre noi. Doar să îndrăznim a privi/ a căuta acolo și nu in exteriorul nostru. Mulțumesc!

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s