Omul nu este ceea ce crede ca este. Este ceea ce ascunde

Imagini pentru esti totul pentru mine

Oamenii care sunt mereu cufundați în gânduri, nu sunt capabili să observe lucrurile evidente. Celui ce ştie să aştepte, timpul îi deschide porţile. În planurile spirituale, voinţa este în acelaşi timp şi faptă.”Se rezolva de la sine !”, adica usor, lin; dar cine e sinele care rezova usor problema ? Deci, doar ai impresia ca faci tu ceva, nu faci tu nimic, totul se intampla de la sine.

Nu ratati darul vietii. Traiti-va viata frumoasa. Nu sacrificati prezentul pentru viitor. Fiecare om raspandeste in jur ceea ce are in suflet. Sufletul are nevoie de mangaiere si incredere. Nu exista o perna mai moale ca o constiinta curata. Daca iubesti, poti totul. Lipsa de iubire, cea mai mare boala de care sufera oamenii din ziua de astazi. O persoana iti poate schimba intreaga viata, in bine ori in rau. Straduieste-te sa aprinzi lumina pe acolo pe unde treci.

Nu-i nevoie să bei toată apa mării ca să-ţi dai seama că este sărată. Dacă nu există spațiu între locul unde vă aflați și locul unde doriti sa fiti, nu este nevoie de timp să călătoriți. Sa ai un timp umplut cu dragoste. Nimic nu se schimba in viata ta, pana nu te schimbi tu.

Sarcina ta nu este să cauți iubirea, ci doar să cauți și să găsești toate zidurile pe care le-ai construit împotriva ei. -Rumi

Suntem atât de puțin pregătiți a crede că Dumnezeu ne va ierta păcatele, oricât de sinceră și de fierbinte ar fi căința noastră. Dumnezeu, din fericire, e nespus mai bun decât noi și e întotdeauna dispus a ierta. Omului însă, prea puțin înclinat prin însăși firea lui căzută a crede în bunătatea altora și prea puțin pornit a se ierta și pe sine, îi trebuie un efort considerabil ca să creadă cu adevărat în posibilitatea ștergerii depline a păcatelor sale. – Arhimandrit Arsenie Papacioc

Imagini pentru citate despre tata si fiica

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s