Unii oameni stralucesc in viata lor, un pic mai tarziu

Fotografia postată de Bagheta Magica.

Care este identitatea mea? Cine am ajuns sau Ce am ajuns? Exista in interior o dorinta de a-ti aminti de tine insuti, de a strapunge valul propriei uitari. Relatiile dificile te conduc la a te intreba despre fiinta ta, iubirea si sensul fundamental al vieții tale. Apare eroina din interior. Pentru acest lucru avem nevoie de a contempla relatiile noastre. Cand frecventa ADN-ului nostru se ridica peste zidul-armosferic, vom avea acces la planurile superioare. Pana atunci ramanem in azilul suferintei acestei planete. Trezirea, aceasta trebuie sa fie vointa ta. Cu cât devii mai centrat, cu atat apare durerea mai vizibila. Te sufoca, parca iti pierzi identitatea, nu stii care iti este rostul. Poate nu acum, dar in final vei zambi si totul va fi bine. Unii oameni stralucesc in viata lor, un pic mai tarziu. Capul sus. Fiecare viata este atinsa de Divinitate. Cand simti ca viata iti este in deriva si cineva iti indreapta spatele in directia corecta, atunci Divinitatea a ales sa te viziteze. Cineva zice asa :
Avem nevoie de a apartine cuiva. Începem încă din copilărie să manifestăm ataşament mai întâi faţă de mamă…si apoi faţă de întreaga familie, în mod treptat. Trecem apoi la apartenenţa spre grupuri exterioare, când ne construim identitatea socială. Nu e uşoară adolescenţa, si acest lucru il stim cu totii. Apoi, dintr-un punct de vedere, omul se întoarce spre familie, nevoia de apartenenţă şi de a dezvolta propria familie (din ce in ce mai disputata astăzi sub diverse aspecte).Aparţin unui grup. Aparţin cuiva şi asta mă face să mă simt mai putin singur, mai puţin izolat si ca fiind o bucăţică de ceva.Multă lume chiar îşi studiază arborele genealogic şi chiar învaţă câte ceva despre înaintaşi tocmai pentru a construi această identitate, pentru a acoperii nişte nevoi sociale şi emoţionale. E important să îşi cunoască rădăcinile tocmai pentru a se înţelege mai bine şi pentru a se cunoaşte mai bine, contribuind astfel la echilibrul emoţional. – psiholog Badale Sebastian

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Unii oameni stralucesc in viata lor, un pic mai tarziu

  1. Ileana zice:

    Foarte adevarat ! Doamne ajuta !

  2. Anonim zice:

    Adevarat , înălțarea despre care vorbim , poate fără a o înțelege , este creșterea amplitudinii frecventei ADN-ului . Foarte frumos articol si nespus de folositor in dorința de înălțare de iluminare .

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s