Imi vreau aripile inapoi

Nu raspund pentru ce crezi tu ca ai inteles !
Nu Ii spune Lui Dumnezeu cat de mare este problema, spune-I problemei cat de mare este Dumnezeu.
Asa cum casa are podul ei plin cu vechituri, praf si panze de paianjeni, unde ti-e scarba sa urci, asa este si in mintea noastra un pod unde ne-am aruncat toate mizeriile. Este timpul sa-ti faci curaj, sa urci acolo si sa faci curatenie.
Rautatea fura sanatatea.

Vrem să gustăm mierea dar nu dorim să fim mierea. Când îți poți suporta propria tăcere, ești liber. Nu trebuie să îți demonstrezi propria valoare, pentru că ești deja complet în interior ca și copil iubit al Divinului. Fii fericit. -Mooji

Sa ramanem buni in amintirea strainului care trece prin viata noastra. Fecioarele nebune din zilele noastre cumpără salam pentru cîinii vagabonzi, iar cînd vine vremea să ajute un bolnav, un bătrîn, spun că nu mai au bani. Trăiesc cu deplina convingere că fac fapte bune, dar nu văd că și-au cheltuit tot undelemnul cu lucruri nedesăvîrșite. – Savatie Bastovoi

Misterul în spatele căruia se află adevărata ta identitate este cel mai mare mister de care ai fost vreodată atras….Misterul regăsirii identității tale reale…..O regulă nescrisă dar evidentă pentru toți producătorii de “succes” de filme (cărți, etc.) este că misterul legat de identitatea ta reală trebuie perpetuat la nesfârșit.
De ce? Pe de-o parte, pentru că altfel matrixul din jurul ochilor tăi în spatele căruia se află adevărata ta identitate și realitate înconjurătoare, ar cădea instantaneu și nu ai mai putea fi controlat de cei care o fac de sute de ani…. Identitatea ți-a fost luată, ai fost manipulat, spălat pe creier și aruncat în amnezie, și apoi îți sunt vândute produse (filme, cărți, iluzii, etc.) care-ți dau o mireasmă despre cine ai fi tu, însă mai mult printre rânduri.― Cristian Răduță

Tu când vorbești cu alții (orice ai vorbi), de fapt îți dai sfaturi ție. Este ca și cum te uiți într-o oglindă și-ți dai sfaturi cu voce tare. -Gabriela Stochian despre cartea lui Cristian Raduta

Intr-o seara, un tanar se intorcea acasa. Dar, din cauza intunericului ce se lasase, s-a impiedicat de un bolovan si, cazand, s-a lovit destul de tare. Suparat foc, a plecat mai departe, dar un gand nu-i dadea pace. Ce cauta ditamai bolovanul in mijlocul drumului si cum de nu l-a vazut la timp? Aoleu, dar daca mai trec si alti oameni si patesc la fel ca el? Chiar in acea clipa, tanarul s-a oprit si, cu toate ca se lovise destul de tare si se grabea sa ajunga acasa, a facut cale intoarsa pana la bolovanul cu pricina pe care l-a impins la marginea drumului. Acolo putea sa stea oricat, ca nimeni nu s-ar mai fi impiedicat de el. De-abia acum, tanarul nostru a plecat linistit si multumit spre casa. Rana pe care i-o pricinuise cazatura il durea parca mai putin acum, cand stia ca i-a scapat, poate, si pe altii de la o suferinta ca a lui. Sa stii sa te gandesti si la ceilalti, inseamna sa stii sa traiesti.
Te-ai intrebat vreodata daca n-ai trecut chiar tu pe drumul acela de pe care tanarul a dat la o parte bolovanul? Fara sa il cunosti, fara sa te cunoasca, fara sa astepte vreo multumire, omul acela ti-a facut un bine. –„Dragostea neconditionata – radacina si izvorul binelui”.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Imi vreau aripile inapoi

 1. flory andromeda zice:

  Multumesc

 2. calinakimu zice:

  Cum să spui, să cuprinzi …necuprinsul, deoarece ceea ce credem că poate fi numit, este EXISTENȚA ca totalitate.
  Curățenia interioară se referă la subconștient, acolo sunt adunate gunoaiele refulărilor, așa ziselor păcate, neâmpliniri, autovictimizări, ș.a.m.d.
  Tot ceea ce încalcă legea iubirii, este boală.
  Pentru a găsi TĂCEREA, este nevoie să împaci subconștientul dezintoxicat cu conștientul ignorant, adică să FII ÎNTREG, nu dual, nu fragmentat ca acum. Este nevoie să te ACCEPȚI așa cum ești.
  Cum să rămâi bun, dacă nu ȘTII că fundamental ești astfel? Faptul că greșim demonstrează că suntem inconștienți, că nu am DESCOPERIT perfecțiunea din noi și de pretutindeni, ca stare a NORMALITĂȚII.
  Așa este, educația la toate nivelurile ne-a făcut să ne pierdem identitatea DIVINĂ, ca de altfel tot ceea ce există și să ne credem răi, păcătoși, condamnabili, să depindem de alții, fie că se chiamă politicieni, părinți sau popi. Astfel suntem manipulabili, exploatabili.
  Așa este, fiecare va vorbi din el însuși, dar tot ceea ce este, tot ceea ce face aparține TOTALITĂȚII.
  Povestioara este reală. Cine ȘTIE…va proceda în mod SPONTAN ca cel din poveste. Nici nu va realiza ceea ce face, este NORMAL, deoarece este IMPOSIBIL să se petreacă altfel.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.