Nu abuzurilor !

SOLIDARI CU VICTIMILE ABUZURILOR – SI EU SUSTIN CAMPANIA ANTENA 1

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Nu abuzurilor !

 1. Tacerea pasilor tarzii zice:

  Bravo! Am putut salva cainii . Oamenii ii putem salva ?
  Alaturati-va noua …Maine va fi randul altora

 2. Impreuna ! Unul pentru toti si toti pentru unul !

 3. evelics zice:

  Dece se poate intampla asa ceva -RAU- intr-o lume in care Dumnezeu,prin El insusi este Binele?Este o intrebare pe care si-o pun oamenii simpli,dar si-au pus-o si mari oameni de stiinta.Einstein,marele fizician,intrebat fiind de un student dece daca Dumnezeu inseamna lumina,dece face si„intuneric”.Raspuns: nu exista intuneric,este doar o absenta trecatoare a luminii. Dece daca Dumnezeu intruchipeaza binele,permite sa se faca rau.Raspuns: (referindu-ne la Dumnezeu) nu exista rau ci doar o absenta trecatoare a binelui.Bineinteles ca aceste raspunsuri aveau in mintea savantului un suport care noua ne scapa..Dar un lucru este evident pentru oricine: nu poti sa-L asociezi pe Dumnezeu cu notiunea de Rau,nici macar intr-o intrebare puerila.Cam asta mi-a venit in minte vazand demersul dvs.si,bineinteles,asociindu-ma acestuia.

  • Va imbratisez cu drag scumpa mea doamna si va rog sa ma iertati daca nu am raspuns la timp .. sunt putin mai ocupata ca de obicei . Mi-am pus multe intrebari si eu ; si am ajuns la concluzia ca singurul drum adevarat este pastrarea legaturii cu Doamne , pastrarea dialogului . Am vorbit toata viata mea . Am vorbit in afara mea . Intr-o zi am descoperit inima . Si de atunci vorbesc de acolo . Vorba din launtrul nostru ne tine in prezent si deschide drumul adevarului . Stiu ca sunteti bine si ca aveti inima plina de bucurie . Si da , Doamne nu poate fi asociat cu murdaria , cu mizeria … Nu este un demers ci o atitudine . Oamenii din vanitate nu mai stiu sa discearna lucrurile ..
   Sa ne iubim unii pe altii – si vom schimba lumea .

   • evelics zice:

    In ceea ce priveste felul in care sunt,acum nu se poate spune ca „bine”si„cu inima plina de bucurie”;nu inca.Mai am de dus o parte din lupta pe care o duc de aproape un an,dar sper ca Forta Divina nu se va indeparta de mine.Si, DA,cred ca tot ce trece prin inima,ce porneste din inima deschide drumul adevarului si al iubirii.Va multumesc pentru cuvintele alese pe care le aveti pentru mine.

 4. calinakimu zice:

  Dar de ce NU…?! De ce nu… DA !!!… DA… normalităţii, firescului…IUBIRII !!!
  Abuzul nu există decât ca …INCONŞTIENŢĂ…

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s