Alergam sa fim perfecti pentru societate

Shared Secret

Nu plang de tot ce mi-e lasat in lume
Si nu ma vait de-a vietii incercare
Stiu ca in viata-s rele dar si bune
Si-ti multumesc ca-mi dai din fiecare.
Insa te rog Iisuse prea iubite
Sa-mi fii alaturi, sa nu ma parasesti
Sa-mi iei asupra-Ti doar cateva ispite
Iar in cele ce raman Tu sa ma intaresti.
Sunt om, sunt slab, am neputinta
Dar am credinta mare-n voia Ta,
Si pun in fata Ta a mea cainta
Caci niciodata nu ma vei uita.Ieromonah Daniel Andrian – Manastirea Eroii Neamului Tiganca

Un psiholog spune cã atunci când doua persoane îsi vorbesc , existã întotdeauna sase persoane care îsi vorbesc : 1. Cel care crede el cã este . 2. Cel care crede ea cã este el . 3. Cel care este . 4. Cea care crede ea cã este . 5. Cea care crede el cã este ea . 6. Cea care este .
De aceea este atât de dificilã o discutie si cauzeazã atâtea neîntelegeri . – Dr. Ignace Tauber

„Nu te întreba ce are nevoie lumea. Întreaba-te ce te face viu , si fa acel lucru . Pentru ca lucrul de care are nevoie lumea sunt oamenii vii .” – Howard Thurman

Sa lasam mortii cu mortii si viii cu viii !

Jos masca de pe fata !

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Alergam sa fim perfecti pentru societate

 1. calinakimu zice:

  Sunt om, sunt slab, am neputinta…Aceste afirmatii jalnice nu reprezinta nici recunoasterea unei realitati, nici smerenie…Sunt afirmatii jalnice, care nu face decat sa intareasca ideea inepta ca suntem pacatosi , slabi, imperfecti, ca avem nevoie de carje. de proptele, de cerseala, de pomana…Cu o asemenea atitudine este firesc sa ramai vulnerabil, manipulabil, sclavizat. Iisus nu este o proptea, o carje…Mesajul sau este vibrant, optimist, plin de viata, de atitudine CONSTIENTA, nu de taratoare…care se lamenteaza si se plange de neputinta…Pai daca Existenta are grija de florile campului, de pasarile cerului….cum sa nu aiba grija de OM ?! Are, fara sa discrimineze pe nimeni. Si are…atunci cand ne-a dar „talantul”, nu sa-l ingeopam si sa ne lamentam, sa cersim, sa ne plangem de neputintele noastre. Scoate talantul puturosule…si pune-te la treaba, nu sta cu mana intinsa, nu aprinde lumanari si nu te mai lamenta…ASUMA-TI EXISTENTA ! Nu te da in umbra unuia sau altuia, care sa faca el pentru tine, iar tu sa-i multumesti si sa culegi roadele(mantuirea).
  Psihologul Tauber incurca intentionat borcanele. Lucrurile stau mult mai simplu. De obicei vorbesc intre ei oameni, care ceea ce stiu despre ei, este gresit. Autocunoasterea, constientizarea realitatii a ceea ce suntemcu adevarat, este atat de rar intalnita, incat nici nu intra un discutie sa se intalneasasca doi oameni de o asemenea calitate. De aici in colo este clar, daca ei nu se cunosc pe ei insisi, cum sa poata cunoaste ce este, cum este celalalt ?! Normal …ca atunci cand vorbesc doi oameni inconstienti, discutia sa fie pe masura…La asta se reduce totul…
  Daca unul din ei este „constient”, dialogul oricum nu duce la nimic. Nu are cum sa inteleaga un om inconstient… ce spune un om constient ?!Dar psihologii au nevoie sa complice lucrurile. Atunci au „cautare”…mai mare.
  Sunt de acord cu Thurman…
  Pastorel Teodoreanu spunea sa lasam mortii cu mortii si viii cu viiile…

 2. Ileana zice:

  Rasaritul incepe cu prima raza de soare…ploaia incepe cu prima roua…focul incepe de la prima scanteie…iar fericirea?…mereu de la primul zambet! …O seara frumoasa si linistita!
  Dawn begins with the first ray of sunshine … rain … fire dew begins with the first start at first spark … and happiness? … Always the first smile! .. A beautiful evening and quiet!


Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s