Iubesc pe fiecare in felul meu

Formele de pretutindeni, informația, priveste-le însă nu uita de spațiile dintre ele. Pe cărarea întoarcerii la sine informațiile sunt acei stâlpi de pe marginea drumului pe care te poți sprijini atunci când obosești….Nu te superi pe un copil orb care te lovește, deoarece acesta nu vede pe unde merge. Însă de ce te-ai supăra pe cel care nu știe cine este, nu știe ce face și nu știe ce vorbește? Este lipsit de Liniște. De fapt, el se lipsește de Liniște. Nu te poți supara pe ceva ce nu este; nu te poți supara pe o inexistența, căci lipsa reflectă faptul că. …nu este. Așadar, iertarea completă are loc în clipa în care realizezi că, de fapt, nu ai ce să ierți. – Catalin Manea – Întoarcerea la liniște

Oamenii trebuie sa învețe să se căsătorească. Nu poți să te căsătorești cu cineva care nu are nimic în comun cu tine.

Părintele Horia Ranga de la Biserica „Sfîntul Ioan Botezătorul“ din Craiter, ne atrage atenţia că vindecarea începe în suflet: „Iisus este cel care tămăduieşte toată boala din popor, vindecă acolo unde există credinţă în suflet. Dar Mîntuitorul nu vindecă cu forţa. El nu trece peste libertatea noastră de a accede la taina dumnezeiască. Dumnezeu ne respectă libertatea, dar conlucrează cu voinţa noastră“.

Noi toţi trebuie să fim răbdători, şi cei tineri şi cei bătrâni. Trebuie să fim răbdători, pentru că nervii noştri sunt suprasolicitaţi. De asemenea, pentru că noi toţi avem un pic de mândrie şi când sinele nostru preia conducerea, o neînţelegere mică devine o ceartă mare. La fel este şi cu ispitele care apar în familie. Indiferent ce se întâmplă, treci cu vederea. Nu face comentarii, pentru că ele nu ajută. Roagă-te puţin. După ce cealaltă persoană s-a liniştit, poţi să vorbeşti. Hai să facem ca pescarii. Ei merg pe mare numai când este liniştită. Trebuie să fim răbdători şi să ne încredem mult în Dumnezeu. Uneori nu suntem pe deplin conştienţi că El ne priveşte şi ne ajută. Noi nu înţelegem aceasta. Dacă oamenii ar înţelege pe deplin acest adevăr, şi-ar încredinţa Lui întreaga fiinţă. – Omiliile Sfântului Grigorie Palama despre ispită

Iisuse-al meu, prieten bun
Din anii tinereţii
Cu Tine eu călătoresc
Pân-la sfârşitul vieţii.

În zori de zi când mă trezesc
Smerit m-aplec sub cruce
Că-n toată lumea nu găsesc
Un scut mai bun şi dulce.

În calea vieţii când pornesc
Tu, Doamne, eşti cu mine
Şi fie drumul cât de greu
E-aşa uşor cu Tine

Şi nu mă tem că voi pieri
În marea de păcate
Că Tu, preabunul meu Iisus
Mă izbăveşti din toate.

Când am de suferit un chin
Tu Doamne-mi dai putere
Şi fie chinul cât de greu
Eu simt o mângâiere.

Tu eşti comoara care-ai fost
De mine căutată
Dar astăzi nu Te-aş mai lăsa
Nici pentru lumea toată.

Că Tu-mi eşti sprijin ne-ncetat
În cânt şi în suspine
Iisuse, al meu prieten drag
Ce bine-i lângă Tine!

https://i0.wp.com/i1363.photobucket.com/albums/r718/Silvermiist/Festinaa_zps8b051a4d.gif

PETITIE

Salvează pădurea:

ia drujba din mâna Holzindustrie Schweighofer!

SEMNEAZA AICI : http://de-clic.ro/salveaza-padurea-ia-drujba-din-mana-schweighofer-holzindustrie?utm_source=emailcampaign5&utm_medium=phpList&utm_content=HTMLemail&utm_campaign=Salveaza+padurea%3A+ia+drujba+din+mana+Holzindustrie+Schweighofer%21

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Iubesc pe fiecare in felul meu

 1. Ileana zice:

  Multumesc! ❤
  O seara placuta! ❤

 2. Ralu zice:

  Excelent și adevărat! Încercat de câțiva ani buni, rezultat surprinzător :))))

 3. calinakimu zice:

  Asa este…NU ai ce sa ierti, daca NU VEZI „raul”.. insasi raul fiinde o inexistenta…
  Chestia cu invatatul casatoriei…nu ma atrage. Casatoria este o cutuma…iar faptul ca religia a facut din ea un cult…este o aiureala…IUBIREA …atat conteaza.
  D-zeu care „vrea” sau nu „vrea”… sunt inchipuiri…
  Cand SINELE preia conducerea dispare orice cinflict. Cand apar „ispite” inseamna ca gandesti PROST, adica „gandesti” in loc sa IUBESTI. Nu trebuie sa te rogi…TREBUIE SA CONSTIENTIZEZI.
  Nu trebuie sa ne iluzionam… ca daca suntem „priviti”…este SUFICIENT. Sclavii reactioneaza doar cand sunt priviti de „stapan”…

 4. evelics zice:

  Rabdarea este o trasatura pe care o avem in genele noastre,alaturi de toate cele care ne definesc ca oameni.Numai ca ne trebuie ceva timp si,poate,experienta de viata pentru a o folosi.Si asta pentruca suntem obisnuiti sa consideram ca viata este o lupta si aceasta lupta ne acapareaza.Gandul bun si meditatia asupra relatiei noastre cu Divinitatea apar mai ales cand o incercare grea ne da timpul si„motivul” ; atunci apare mai evident rabdarea,dar si iertarea.

 5. pr. duhovnic zice:

  Iata cum Milostivul Dumnezeu este hulit si batjocorit pentru preamarea Sa iubire de oameni, fiind inlocuit cu stapanul veacului intunericului, cel ce neizbutind odinioara sa fie ‘dumnezeu’ se strecoara astazi bland, duios, si compatimitor in sufletele ateilor ‘religiosi’, apostatilor ‘crestini’ si nihilistilor ‘ortodocsi’ care cred in mincinoasele fagaduinte numite: pace, dragoste, libertate, toleranta, reconciliere, liniste, bucurie, fericire, dezvoltare, confort, progres, cultura sau arta. Acest ‘dumnezeu’ al falsei dumnezeiri, anti-dumnezeiesc, anti-evanghelic, anti-ortodox, sfideaza Predania si invataturile Sfantilor Parinti, inlatura din vietuirea crestinilor dogmele si canoanele Bisericii lui Hristos. Unui astfel de anti-dumnezeu i se inchina astazi omenirea, in numele lui se organizeaza intrunirile ecumeniste, de la el cersesc mantuirea crestinii si doresc pacea paganii. Acestia sunt arhitectii ecumenisti ai ‘valorilor comune’ in care zeii si dumnezeii isi dau mana spre faurirea ‘noii constiinte religioase’ ce se ingrijeste ca in viitor omul sa se izbaveasca de ‘pacatul nefericirii’, pricinuit de ‘fatalismul’ vietuirii in dreapta Credinta Ortodoxa. Marea adunare a falsului ‘dumnezeu’ cere jertfe, iar acestea nu sunt doar ‘fiii pierzarii’, eretici, pagani, evrei, ci in primul rand ortodocsii crestini partasi gandirii liberale, integriste, invitati sa piara dandu-si sufletul pentru balaurul antihristic camuflat in ‘binele public’ si ‘fericirea comuna’. Dezbinati de Biserica sunt toti cei ce cugeta osebit de Sfintii Bisericii, cei ce inlocuiesc dreptatea si adevarul cu ‘comuniunea si unitatea’, cei ce sacrifica ‘reconcilierii’ dogmele si canoanele, punand ‘binele comun’ mai presus de jertfirea pentru dreapta credinta.

  De aceste pacate au fugit in trecut adevaratii crestini, impotriva lor au grait si au marturisit Sfintii Mucenici, impotriva lor au vietuit Cuviosii, cu acestia au avut de luptat Sfintii, impotriva lor se cuvine sa vietuiasca si sa graiasca adevaratii crestini de astazi.

  Să nu te iei după cei mai mulţi, ca să faci rău; (Iesire 23, 2)

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.