Ţi-ai dat propria viaţă ca să ajungi cine eşti astăzi

Nimeni nu te obligă să înveţi. Ai să înveţi când ai să vrei chiar tu….Nu e nimic de iertat când ştii că ai chemat la tine toate experienţele din viaţa ta. De ce te-ai încrunta la cei care îţi aduc ceea ce ai cerut?….Împărtăşindu-ţi iubirea, vei fi purtat către o viaţă magică, a fericirii interioare, pe care alţii, neîmpărtăşind-o cu tine, nu o pot cunoaşte….Nu există o problemă care să nu îţi lase un dar după ce trece. Cauţi problemele pentru că ai nevoie de darurile lor….Ţi-ai dat propria viaţă ca să ajungi cine eşti astăzi. A meritat?….Nu este nevoie să te lupţi ca să trăieşti potrivit dorinţelor tale. Trăieşte cum vrei şi plăteşte preţul necesar. – RICHARD BACH

„Este simplu să fii fericit, dar este greu să fii simplu.”

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Ţi-ai dat propria viaţă ca să ajungi cine eşti astăzi

 1. calinakimu zice:

  Mda…este simplu sa complici si complicat sa simplifici…Cam asta s-a petrecut cu mancatul din pomul cunoasterii…
  Viata nu este o scoala in care tu trebuie sa fi un elev. Educatia asta face, te invata ce NU esti. Niciodata nu esti prea bun pentru educatorii tai…cu toate ca acestia au pierdut ceea ce are un copil din belsug : INOCENTA…IUBIREA. De fapt acestea trebuie ucise, ca sa faca fata acestei lumi.
  Ce spune Dostoievski a fost, este si va fi valabil atata timp cat vom ramane INCONSTIENTI.

 2. Starea in care suntem azi ,nu este altceva decat efectul evolutiei de pana acum , un stadiu al ei ,logic urmeaza altul ,care se pregateste prin ceea ce traim azi si care va fi viitorul .Desigur asa gandesc eu ?!….gandire care ma ajuta sa privesc cu ingaduinta prezentul in care traiesc fara sa incerc sa schimb ordinea lucrurilor .

 3. calinakimu zice:

  Mergand asa…de ce sa mai mergem? Putem sta si contempla…ESTI ACOLO ?

 4. Gina zice:

  HRISTOS A INVIAT ! Bun gasit dragilor in Sapatamana Luminata!
  Am invatat in cls. a XII -a la Genetica ca fiecare ,,individ este un unicat biologic „,insa fara sa inteleg si sa patrund foarte bine miezul acestei sintagme pe care cu timpul am perceput-o altfel,desigur ,in felul meu unic ,cu ajutorul talantilor ( inzestrarii ) pe care Dumnezeu i-a pus in fiecare dintre noi pentru a-i spori ,asigurand astfel diversificarea in infinit a Creatiei Sale si intelegand in acelasi timp ca ,in acord cu Legile Sale Divine nu am voie sa incalc libertatea nimanui ,nu am voie sa iau viata cuiva ,nu am voie sa ucid speranta ,inspiratia, opinia ,elanul cuiva ,nu am voie sa critic,sa judec,sa masor ,sa ironizez ,intelegand in acelasi timp ca in momentul in care Regulile Sfinte Universal-Valabile se incalca ,intervin mecanisme divine mai presus de fire care dizolva ceea ce nu mai corespunde sau blocheaza evolutia fireasca a lucrurilor in Univers .Iisus insusi ne spune ca nu a venit sa strice legea ci sa o implineasca respectand in felul acesta vointa noastra a pamantenilor care din pacate in acele vremuri nu am fost pregatiti sa-L urmam …nadajduiesc cu credinta adevarata ca fiecare dintre noi in adancul sufletului se straduieste sa -L intampine asa cum se cuvine acolo unde El salasluieste dintotdeauna …in Inima noastra ..
  ,,Cu Iisus se naste si explicatia omului si explicatia lumii” ,ne spune parintele Arsenie Boca in cartea Sa ,, Se umplu masurile si se plinesc vremile „.
  ,,Slava Lui Dumnezeu intru Cei de Sus si pe Pamant Pace,intre Oameni Bunavoire ” (Luca 2,14 )

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s