Un sfant nu striga ca este sfant

Cand te identifici cu iluzia- cu zgomotul- atunci zgomotul traieste prin tine si tu nu mai traiesti viata, exact asa cum este- ci traiesti viata zgomotului, exact asa cum este zgomotul. Razvratirea impotriva zgomotului nu face altceva decat sa imputerniceasca autoritatea zgomotului asupra fiintei tale.

Valul se ridica din Ocean, calatoreste la suprafata Oceanului, dupa care se retrage in Ocean. Oceanul ramane. Nemiscat. Neschimbat. Fara pereche. Dincolo de aparente, valul este Insusi Oceanul care se exprima printr-o forma temporara. Apa valului nu este separata de apa Oceanului. Caci o singura apa exista. Bine ai venit Acasa, val calator !

… Natura exista in Liniste. Copacii, florile, pasarile- toate exista in Liniste. Sunetele naturii scot in evidenta Glasul Linistii. Natura este adanc inradacinata in Liniste., iar o privire dincolo de forme, va scoate la iveala Adevaratul Chip al Naturii- chipul de dinainte ca formele sale sa existe. Natura exista in acceptare completa, fara control sau pretentii. Natura nu lupta impotriva schimbarilor, deoarece asta ar fi o risipa de efort, pentru ca oricum, schimbarea va exista permanent in lumea formelor. Natura imbratiseaza total Existenta – exact asa cum este- si tocmai de aceea, natura este un Mesager al Linistii. Sa te asezi in Profunzimea Realitatii, fara nici o urma de control… – Catalin Manea – Intoarcerea la Liniste

Featured Image

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.