Doamne ai mila de noi !

Educatia pentru sanatate devine materie obligatorie in scoli. Aceasta include si educatia sexuala.

(…) Că emisiunile în care homosexualii se căsătoresc în direct, sărutându-se şi îmbrăţişându-se în faţa a milioane de telespectatori, mulţi dintre ei minori, nu sunt în niciun chip sancţionate de CNA nu mai miră pe nimeni. Însă în momentul în care tunurile sunt puse pe copii, indiferenţa noastră nu mai are nicio scuză.

(…) Ce informaţii şi mesaje le pot fi transmise copiilor prin intermediul acestui program, de vreme ce platforma este realizată şi susţinută de asociaţii pro-avort şi pro-homosexualitate, precum „Accept” (a homosexualilor din România), „Front” (feminism radical), European Center for Public Initiatives (grup de lobby pro-avort/pro-homosexualitate) – organizaţii cu o componentă programatică îndreptată contra familiei tradiţionale? Acestora li se adaugă reţeaua de clinici de avorturi „Marie Stopes” şi Colegiul Bilingv “George Coşbuc” (unde există o „platforma LGBT” prin care se promovează făţiş homosexualitatea, fiind găzduite „parade gay”). De asemenea, programul naţional „Biblionet” sprijină SEXUL vs BARZA, anunţând susţinerea şi promovarea platformei educaţionale în peste 2.000 de biblioteci publice din România. http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/11/11/educatie-sexuala-scoala-sexul-vs-barza/

Să dea Bunul Dumnezeu fiecăruia dintre noi o inimă de copil, ca să putem iubi şi apăra chipul nevinovăţiei din sufletul tuturor copiilor din România! – Irina Nastasiu

Educaţia homosexuală este tolerată şi încurajată, dar orele de religie deranjează ???
Adriana Radu este coordonatoarea proiectului Sexul vs Barza si o promotoare a educatiei sexuale in scoli. Iata ce-i invata pe copiii nostrii :

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Doamne ai mila de noi !

  1. luminasimpla zice:

    Din pacate cam asa ne doreste societatea …prosti , tampiti , onanisti , perversi , mincinosi , sadici , inumani , lipsiti de maniere , lipsiti de opinie , cu creierul cat mai spalat , fara optiuni , betivi , drogati , cu intimitatile la vedere , consumatori de gunoaie …..niste dereglati pe care sa se poata experimenta efectul gama ….. V-ati intrebat vreodata de ce tinerii cad pe capete la examenul de bacalaureat ?

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s