Suntem fapturile Lui Dumnezeu

“Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine. In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa, v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu sa fiti si voi” – HRISTOS

Fiule, toate acestea pe care ti le-am scris, sa le ai neîncetat în mintea si în inima ta. Si sa cunosti bine ca începutul caii celei curate a lui Dumnezeu, si venirea tuturor bunatatilor, este sa cunoasca omul neputinta sa. Iar pentru a-si cunoaste neputinta, trebuie sa treaca prin multe si mari ispite, mai mari decât Puterile lui. Fara a avea aceste ispite peste puterile firii lui, nu este posibil sa cunoasca slabiciunea firii. Si dupa ce-si cunoaste neputinta, pe toate le va cunoaste si toate vor fi date în mâinile lui. Atunci, este aproape si adevarata smerenie. Împreuna cu aceasta vine si rabdarea, te cuprinde si cunoasterea tainelor, te umbreste si vederea clara a lucrurilor. Iar din iubire primesti si roadele Duhului: bucuria, pacea, indelunga rabdare, credinta, blândetea, înfrânarea.
Întrebare: în ce consta toate aceste bunatati ?
Raspuns: Toate acestea consta în a vedea omul cu vederea curata – nu în vedenii si inchipuiri – adevarul pur, cel din har, ca omul este nimic. – Gheron Iosif – „Marturii din viata monahala”

“Copilasilor, va scriu aceste lucruri ca sa nu pacatuiti. Dar daca cineva a pacatuit, avem la Tatal un Mijlocitor, pe Iisus Hristos Cel neprihanit. El este jertfa de ispasire pentru pacatele noastre; si nu numai ale noastre, ci pentru ale intregii lumi” – Scriptura

51474bad4e03289c93ca88b701d1af07

Reclame
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Suntem fapturile Lui Dumnezeu

  1. Pingback: Suntem fapturile Lui Dumnezeu | radupopescublog

  2. childagain zice:

    Da, uite aici cea mai bună explicație pentru faptul că ni se dau încercări ce depășesc capacitățile noastre omenești: ca să ne smerim, să ne vedem neputința. Chiar și atunci când noi avem mai multe capacități ca alții, întotdeauna ni se vor da încercări ceva mai mari decât ele. Să nu cumva să credem că ne putem descurca singuri, fără ajutor de Sus !
    Bun text, și de folos ! Mulțumire, și o zi cu lumină !

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s