De ce taceti ?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la De ce taceti ?

 1. Veronica zice:

  Doamne ajuta!
  N-am urmarit cazul tinerei care a marturisit ca doreste sa mearga la manastire insa m-a bucurat tare mult si m-a impresionat in acelasi timp dorinta ei de a-I sluji lui Dumnezeu, de a merge la manastire – am perceput aceasta dorinta a ei o propovaduire a lui Dumnezeu! Imi pare rau de suferinta parintilor fetei insa ei stiau ca fata isi doreste acest lucru. Iata cine este Parintele Duhovnic, ne-o spune pe intelesul tuturor Lamartine:

  “În fiecare parohie există un om care e al tuturor, care e chemat ca martor, ca sfătuitor şi ca sfinţitor, în cele mai solemne momente ale vieţii omeneşti. Un om fără de care nici nu ne naştem, nici nu murim; care te primeşte de la sânul mamei şi nu te părăseşte decât la groapă, care binecuvintează sau sfinţeşte leagănul, patul conjugal, năsălia morţii şi pecetluieşte groapa. Un om pe care necunoscuţii îl numesc părinte, un om înaintea căruia creştinii îşi duc mărturisirile lor cele mai grele, lacrimile cele mai secrete; un om care prin rostul lui e mângâietorul tuturor durerilor omeneşti, care vede bătând la uşa sa pe sărac şi pe bogat, cel bogat ca să-şi lase pe ascuns milostenia, cel sărac să-şi primească pâinea fără să fie umilit; un om care, nefiind de nici un rang social, ţine deopotrivă de toate clasele. De clasele nevoiaşe prin viaţa lui modestă şi prin umilinţa naşterii, de cele înalte prin educaţia şi ştiinţa lui; în sfârşit un om care ştie toate, care are dreptul să spună tot, şi al cărui cuvânt cade de sus asupra minţii şi inimii omului prin autoritatea dumnezeieştii lui misiuni. Acest om este PREOTUL!” (Lamartine)
  Sa-i respectam si sa-i iubim cum se cuvine pe Rarintii nostri Duhovnici!!!
  Veronica

 2. C.J zice:

  Sa-mi fie cu iertare daca gresesc ,dar ce se petrece,din punctul meu de vedere ,se vrea a se da inca o lovitura bisericii noastre .

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s