Adevarat sau nu

Dintre multitudinea de fenomene stranii din ultima perioada, sa vorbim si despre Chemtrails – dârele.
Cu toate informatiile revelate in ultimii ani, oamenii sunt tot mai constienti ca pana la urma „teoria conspiratiei” cum le place unora sa-i spuna, de fapt, nu este teorie ci ea exista cu adevarat. Printre problemele existente deja, ca de exemplu: chimizarea alimentelor, a apei potabile, folosirea fluorului in pasta de dinti avand ca efect calcifierea glandei pineale (care este raspunzatoare de trezirea spirituala a fiintei), precum si multiple efecte fiziologice negative, in care sunt implicate concernul Du Pont si IG Farben, mai exista un fenomen care nu se mediatizeaza indeajuns, cel putin la noi in tara. Este vorba de „chemtrails” sau dare chimice pe cer.

Acest fenomen a aparut pentru prima data prin anii 1995-1996 in SUA. A fost sesizat de anumiti biologi si oameni de stiinta independenti, in urma cercetarilor individuale. In urma sesizarilor institutiilor guvernamentale din domeniul aviatiei civile, armatei, sanatatii, ori primeau raspunsuri evazive ori nu-l primeau deloc. ,Asta i-a facut sa aprofundeze mai mult aceasta problema, iar concluziile sunt bulversante.

Despre ce este vorba? Avioanele in urma lor lasa niste dare pe cer. Acestea se numesc contrails, adica dare de condensare, toata lumea este obisnuita cu ele si stiu ca acestea se formeaza datorita eliberarii gazelor in urma arderii kerosenului in turboreactoarele avioanelor. Aceste dare, daca le privim, se mentin cateva secunde, apoi dispersandu-se in atmosfera. Diferenta dintre chemtrails si contrails este ca darele chimice se mentin chiar si cateva ore in atmosfera si mai mult, se latesc din ce in ce mai mult.

VIDEO AICI:

Surpriza biologilor americani a fost, cand dupa sesizarea fenomenului, statistica departamentului sanatatii din zonele respective indica o crestere a virozelor de tot felul, a bolilor de plamani si nu numai. Aceste substante dupa persistenta lor in atmosfera, cad pe sol si cateva probe de pe sol si de pe plante intr-un laborator privat au scos in evidenta faptul ca este vorba de metale grele si diferite substante chimice deosebit de toxice, precum si – atentie – „agenti biologici patogeni in stare latenta”(…)

Este foarte important sa ne anuntam unii pe ceilalti, sa ne protejam, pentru ca sistemul medical este in slujba acestor criminali care, in curand sa speram ca vor fi judecati pentru faptele lor.
Personal, acum vreo 2 ani in urma am sesizat acest fenomen, care are loc si in Romania. Coincidentele au inceput sa-mi apara atunci cand sesizam chemtrails-urile pe cer, iar dupa cateva zile pe toate canalele de stiri se facea anuntul ca o noua gripa loveste Romania. Credeti ca intamplator ? Eu nu cred in intamplare ci doar in legea cauza – efect si atunci toate se leaga.

VIDEO AICI:

In ultimii ani poate ati sesizat numeroase campanii disperate de vaccinare a copiilor si populatiei atat la nivel mondial cat si national si vehementa unor marionete ale corporatiilor farmaceutice, atat din mediul politic cat si medici de a ne vaccina. Dragilor, pentru voi si copiii vostri, nu mai faceti asta, totul este o manipulare si dezinformare planificata, ganditi-va ca in ciuda avansarii biologiei, geneticii, si in general a stiintei, omenirea este tot mai bolnava, noi boli apar in fiecare an si noi cheltuim tot mai mult pe medicamente care nu ne insanatosesc ci ne fac dependenti de un sistem care nu trateaza cauza ci doar efectul pentru a spori profitul. Indreptati-va spre tratamentele naturiste si produsele naturale, o alimentatie cat mai mult posibil naturala. Dealtfel, singura modalitate de a ne proteja impotriva chemtrails este de a ne intari sistemul imunitar si a ne ridica nivelul propriu de vibratie al fiintei.

VIDEO AICI :

Revenind la chemtrails, aceste operatiuni se fac in cel mai mare secret, foarte putine persoane avand acces la orchestrarea lor. Tehnic, acestea se pun in aplicare prin pulverizarea de la nivelul aripilor avionului a acestor substante de catre avioane cisterna specializate, sau chiar din avioane de marfa in fuselajul carora sunt atasate recipiente pline, comandate probabil automat prin computere, astfel incat pulverizarea sa se declanseze doar deasupra zonelor intens populate. Dealtfel personal am observat asta deasupra Brasovului, dupa ce avionul iesea din zona intens populata, pulverizarea se oprea, iar avionul lasa in urma contrails care dupa cateva zeci de secunde se evaporau. O alta metoda de a imprastia aceste substante nocive este cea directa. Adica aceasta este introdusa direct in combustibilul avionului si astfel este imprastiata de turbina motoarelor avionului…

Si avand in vedere ca cei mai mari producatori de kerosen se afla sub „tutela”familiei Rockefeller, care sunt promotorii Noii Ordini Mondiale, de ce oare nici nu ma mira ? Si sa mai dau cateva nume, de exemplu principal actionar la IG Farben este Madeleine Albright, care este vestita cu campania de vaccinare in Africa in urma careia milioane de copii s-au imbolnavit de SIDA, ca de altfel si campania din Romania care tot sub egida ei a fost finantata si cu acelasi efect si de asemenea Donald Rumsfeld, fostul secretar al apararii care a facut profituri imense din corporatiile farmaceutice la care este actionar si care nume il gasim deasemenea in organizatiile prin care cabala actioneaza la vedere cum sunt Bilderberg, Consiliul Relatiilor Externe, Comisia Trilaterala, etc.

In imaginile alaturate ceea ce par nori, sunt de fapt imprastierea darelor dupa cateva ore, cerul era perfect senin.

Si o alta problema de ordin tehnic este faptul ca avioanele care imprastie aceste substante nu urmeaza strict niste culoare de zbor, care in traficul aerian sunt obligatorii, ele traverseaza spatiul aerian din toate directiile, iar pentru a te abate de la culoar cursa aeriana respectiva trebuie sa aiba o aprobare speciala de la tutela aeriana romana. Deci…??? Guvernantii stiu de acest fenomen, ori este tot teoria conspiratiei…??? http://sfatuitoarea.blogspot.ro/

De asta ce sa mai vorbim :

Reclame
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s