Cautati scopul vostru aici

Trebuie sa traim printre oameni care nu sunt toti la fel,de aceia trebuie sa avem grija ce vorbim,am putea rani un suflet printr-o simpla fraza sau un gest .Trebuie sa ne comportam mereu in asa fel incat sa avem grija sa nu lezam pe cei de langa noi.Uneori prin simpla intentie de a face bine voi faceti de fap rau.Fiecare are drumul sau de strabatut,greselile sale de facut,pentru ca numai asa se evolueaza.

Cand interveniti in viata cuiva incercand sa spuneti ce bine stiti voi cum trebuie sa vorbeasca sau sa gandeasca acel om,fara sa va dati seama ,in mare parte raniti acel suflet.Intentia voastra buna nu este alceva decat o agresiune asupra acelui suflet.Voi aveti calea voastra,si restul fiintelor de langa voi au calea lor.Vietuirea impreuna nu inseamna sa trasati linia pe unde sa calce cel de langa voi,asta este valabil doar pentru voi.Nu aveti nici propriile voastre lectii invatate,cum puteti sa va imaginati ca implicandu-va in viata cuiva cu parerile voastre si cu critici ati avea acest drept? Fiecare are un plan de viata,cu libera sa alegere,deci,lasatii pe aceia care voua vi se par ca gresesc sa isi faca singuri propriile alegeri,au acest drept divin lasat de Dumnezeu.

Nu exista scuza acceptabila cand depasiti linia.Ati fost binecuvantati sa va treziti mai repede decat restul,fiti recunoscatori si lasati judecata,observatiile si parerile voastre legate de faptele celor din jur,lasatii sa mearga pe calea lor.Fiecare fiinta are dreptul sa isi urmeze propria cale.Cand ceva va nemultumeste si aveti tendinta sa va dati cu parerea ,fie ea buna sau nu,asta nu va arata decat ca nu ati invatat lectia cea mai importanta.Sa fiti buni ,sa nu judecati ,sa nu va implicati in viata nimanui,incalcati legea liberului arbitru data de Dumnezeu.

Ego-ul este acela care simte nevoia sa isi de-a cu parerea,cel care va impinge sa fiti prezenti cu replici usturatoare uneori,pentru ca voi considerati ca parerea voastra este cumva si parerea Sinelui vostru Inalt.Sinele Inalt cand vede o situatie,sau cand citeste o informatie nu va veni cu nici o parere.Nici nu ar avea de ce sa emita o parere,pentru ca nimeni nu trebuie sa isi de-a cu parerea.Este evoluat,singura lui interventie este de a aduce un sfat intelep intr-o situatie care cere un sfat.Comentariile gen pareri nu sunt actiuni ale Sinelui Inalt,doar Ego-ul este lider in mintea acelei fiinte.

Reconectati-va cu ceea ce sunteti voi cu adevarat Sinele vostre Inalte,cautati scopul vostru aici,permiteti ca schimbarea sa aiba loc in voi,exprimati-va in moduri noi pline de iubire si compasiune , multa,multa intelegere si toleranta.Intentia voastra sa fie intodeauna blandetea si iubirea fata de toti cei care va inconjoara,nu sunteti alceva decat colegi de clasa la Scoala Pamant. – http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/

Atunci când începi să-ți trăiești cu adevărat viața, să realizezi ce presupune ea și ce trebuie să faci e ca și cum te-ai trezi deodată în mijlocul oceanului. Înaintezi, puțin câte puțin, uneori grăbit, mărind viteza, alteori,plutind în derivă purtat de valuri. Și pentru început ți se pare simplu. Ba mai mult, ai impresia că tu ești unicul stăpân al vieții tale și că nimeni și nimic nu te poate zdruncina.
Sunt zile în care soarele se oglindește în apa limpede, iar tu ești fericit pentru liniștea care te înconjoară și zile în care de nicăieri apar nori negri, vestitori de furtuni periculoase pe care n-ai cum să-i eviți și nici să-i alungi. Vei rămâne acolo unde ești, așteptând să treacă furtuna de la sine sau vei lupta, vei îndura frigul și ploaia care îți biciuie fața și poate că nici nu vei observa lacrimile care o iau la fugă pe obraji în jos, confudandu-le cu stropii de ploaie.
Vor fi momente când vei fi învins deși ai luptat cu vitejie. Te vei aduna de unde ai căzut și vei merge mai departe pentru că soarele îți va fi zâmbit din nou.
Apoi îți vei simți din nou inima plină de miracolul și frumusețea fiecărui răsărit și vei admira tăcut, gânditor fiecare apus.
Iar timpul va trece. Vei învăța să accepți că zilele liniștite vor fi mereu urmate de cele pline de furtuni și invers. Îți vei însuși faptul că valurile îți pot fi prieteni și dușmani deopotrivă și că cele mai importante bătălii le vei duce în singurătate.
Vei păstra în adâncul tău câte o comoară de la fiecare om care îți va ieși în cale și cu timpul, doar cu timpul, poate vei învăța să te aperi și de rechini… – Iustina Ţalea – http://momenteinviata.ro/

Nu stiu ce am,
Ca nu dorm cand dorm
Nu stiu ce am,
Ca nu sunt treaz,
Cand stau de veghe.

Nu stiu ce am,
Ca nu ajung nicaieri,
Cand merg.

Nu stiu ce am,
Ca stand pe loc
Sunt, hat , departe.

Doamne, din ce fel de huma
M-ai luat in palmele tale calde
Si cu ce fel de saliva
Ai amestecat si-ai framantat huma-mi?

De nu stiu ce am
Ca exist,
Nu stiu ce am
Ca nu mai am nimic,
Decat pe tine.Marin Sorescu

Reclame
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cautati scopul vostru aici

  1. C.J zice:

    frumos si adevarat articolul,multumesc !!!

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s