Cele 7 trepte ale invierii [a saptea ]

PURITATEA
VOINTA
COMPASIUNEA
BUNATATEA
SACRIFICIUL
IMPACAREA
BUCURIA
A 7 /a treapta pe care ar trebui sa o urcam pentru a incepe măreaţa ASCENSIUNE către Conştiinţa Divină, este BUCURIA! BUCURIA NECONDIŢIONATĂ!
Bucuria că poţi să îţi păstrezi PURITATEA Sufletului oricât de teribile ar fi încercările prin care treci! Bucuria că pe măsură ce traversezi vâltorile Lumii, VOINŢA de a merge neabătut către Marea Lumină devine din ce în ce mai puternică! Bucuria că Inima ta rămâne vie şi atentă la durerile şi nevoile Lumii şi îşi poate exprima COMPASIUNEA! Bucuria că poţi rămâne plin de BUNĂTATE până la capătul Vieţii indiferent de ce îţi oferă ceilalţi! Bucuria că te poţi pune în slujba divină a Vieţii chiar dacă asta înseamnă SACIFICIUL de sine! Bucuria că ştii ce înseamnă ÎMPĂCAREA şi poţi dărui Lumii Pacea ta Interioară!
BUCURIA că ştii că eşti parte a Luminii care nu are sfârşit şi că nimic nu te poate despărţi de această Lumină! BUCURIA că o poţi mărturisi prin faptele tale , că o poţi revărsa ca o bună mireasmă peste toate Făpturile, că poţi prin ea, prin această BUCURIE NECONDIŢIONATĂ să îţi exprimi recunoştinţa către Dumnezeu asemeni Florilor care înfloresc pentru EL, asemeni Privighetorilor care cântă pentru El, asemeni Stelelor de pe Cer care strălucesc pentru BUCURIA LUI, a Tatălui nostru Ceresc, AtotIubitorul !
DUMINICA ÎNVIERII este fiecare zi de Duminică pe care o trăim cu Bucurie Sfântă, celebrând Viaţa alături de întreaga Creaţie. În a 7-a zi , se spune în GENEZĂ, că Dumnezeu s-a bucurat de Creaţia Sa! A 10-a Fericire este o Poruncă Divină care spune: BUCURAŢI-VĂ şi VĂ VESELIŢI CĂ PLATA VOASTRĂ MARE ESTE ÎN CERURI!
Marea Taină însă, este faptul că fiecare clipă a Vieţii poate fi o Duminică a ÎNVIERII noastre dacă ştim să facem din ea o Sărbătoare sacră în care toate Valorile Divine ale Sufletului nostru binecuvântat să fie exprimate prin absolut tot ceea ce facem. Bucurie sa va fie fiecare pas, Iubire fiecare clipă!

HRISTOS A INVIAT !

ADEVARAT A INVIAT !

Va uram sanatate , lumina si pace !

Un Paste minunat .

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Cele 7 trepte ale invierii [a saptea ]

 1. childagain zice:

  Adevărat a înviat !

  Minunate învățături ! Bucuria este starea ultimă și cea mai desăvârșită, dar ca să ajungem la ea trebuie să trecem prin multe dureri. Însuși sfântul Serafim de Sarov a ajuns la această stare după multe încercări și pătimiri. Dar apoi, el hrănea urșii din mână, și îi întâmpina pe toți pelerinii numindu-i: ”bucuria mea ”

  Noi suntem încă prea mici și pământești, și poate că nu avem totdeauna puterea de a trece încercările, pentru a ajnunge la bucurie… Sau, nu a sosit încă timpul !

  Mulțumim pentru minunatele învățături, și fie să ai bucuria cea adevărată !

 2. roryta zice:

  Adevărat a înviat! 🙂

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s