Cele sapte trepte ale invierii [ treapta a cincea]

PURITATEA
VOINTA
COMPASIUNEA
BUNATATEA
SACRIFICIUL
A cincea Treapta care ne conduce catre INVIEREA Energiilor Superioare in noi pentru a ne putea exprima Divinul , pentru a/L putea exprima pe Dumnezeu in toata mareata Sa stralucire este SACRIFICIUL DE SINE. Iisus spunea ca daca Bobul de Grau nu accepta sacrificiul de sine nu va putea re/invia.
Oare ce am putea sacrifica din ce ne apartine pentru a avea parte de autentica Inviere a Fiintei noastre dumnezeiesti? Tot ce ne face sa fim egoisti! Tot ce ne face sa dorim sa posedam cu lacomie ! Tot ce ne face sa deznadajduim, sa ne ingrijoram de ziua de maine, sa ne maniem si sa nu iertam, adica, intr/un cuvant, tot ce ne face sa acceptam umbra cea grea pe care un Ego/u adormit o face sa apara.
Sacrificand ceea ce este dens pentru subtil, intunericul pentru adevarata lumina, ura pentru iubire, nu facem altceva decat sa grabim ziua in care, asemeni lui Iisus, sa dam la o parte lespedea grea a neputintelor micului nostru Ego/u si a ne realinia trairea omeneasca la Vibratia pura, infinita, magnifica, stralucitoare si mareata a Esentei noastre Divine, identitatea noastra Solara, adevaratul EU , marele nostru SECRET.
Renuntand sa alegem calea slabiciunii si sa consideram ca destinul nostru este esecul, vom avea acces NELIMITAT la toata aceasta perfectiune care iti taie rasuflarea si care se afla in noi insine, la toata aceasta frumusete, splendoare, armonie care este VIATA VIE, adevarata Viata despre care vorbea Iisus. Vinerea Mare este Ziua SACRIFICIULUI si orice alta zi de Vineri rezoneaza cu puterile ei !
Este un Moment prielnic de a accepta inmormantarea iluziilor pieritoare pentru ca sa putem constientiza ADEVARUL DIVIN, infinit si etern care este Dumnezeu in fiecare atom , in fiecare Fiinta indiferent de Forma pe care o imbraca.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s