Daca gandurile noastre ar avea miros…


Daca gandurile noastre ar avea miros, cum s-ar comporta oamenii din jurul nostru: si-ar pune batista la nas sau s-ar apropia de noi ca de o floare ? Ce este viata ? Doar o mica paranteza intre doua vesnicii… Cel care deschide si inchide paranteza e Dumnezeu, dar cel ce scrie intre paranteze este omul. De aceea nu este bine sa fii analfabet…Lacrimile sunt semne ale slabiciunii ? Nicidecum ! Ele sunt o forta, caci pot misca bratul lui Dumnezeu. Cu o conditie insa: izvorul lor sa fie curat. Daca gandurile oamenilor ar avea culoare, oare cum fi vazut din spatiu pamantul nostru ? Ar fi un curcubeu sau o gaura neagra ?
Dupa ce se lovesc cu capul de pragul de sus, unii se plang lui Dumnezeu, cerandu-I sa inlature “pragul” din viata lor. Dar ochii ? De ce ne-au fost dati ochii ?
Lucrurile pe care le avem sunt de doua feluri: lucruri pe care le-am luat si lucruri pe care le-am primit. Ambele se pot pierde cand nu le meritam. Un singur lucru este al nostru cu adevarat si nimeni nu ni-l poate lua: caracterul.-http://www.loribalogh.ro
Gândurile trăiesc. Ele sunt la fel de solide în lumea lor ca şi o piatră în lumea fizică. Corpul nostru poate înceta să mai fie, dar gândurile noastre nu pot muri niciodată.
Fiecare schimbare de gând este însoţită de o vibraţie nouă în materia mentală. Gândul-forţă are nevoie de o anumită materie subtilă (un mediu) pentru a putea acţiona. De aceea, cu cât mai puternice sunt gândurile, cu atât mai devreme vor apare rezultatele lor. Când gândul este focalizat, dându-i-se o anumită direcţie particulară, el va produce anumite efecte, direct proporţional cu puterea de concentrare a emiţătorului (adică cu forţa cu care acesta emite gândul).Gândurile sunt forţe subtile
Gândul este o forţă subtilă, pe care ne-o putem procura şi prin hrană.
Dacă mâncarea este pură, gândul devine şi el pur. Cel care are gânduri pure vorbeşte cu multă autoritate şi produce o impresie foarte vie în minţile celor care îl ascultă. El poate influenţa astfel mii de persoane printr-un singur discurs.
Gândul pur este mai ascuţit decât tăişul lamei. De aceea, nu emiteţi decât gânduri sublime, pure. Acest lucru este posibil prin cultivarea puterii gândului, care este o ştiinţă exactă.
Gândurile sunt mesaje transmise în lume
Cei care emană gânduri de ură, gelozie, răzbunare şi răutate sunt cu adevărat oameni foarte periculoşi. Ei întreţin în lume o atmosferă de agitaţie şi zbucium. Gândurile şi sentimentele lor negative sunt transmise în eter precum mesajele radio sau TV, şi sunt recepţionate de acei oameni ale căror minţi rezonează cu asemenea vibraţii.
Căci gândul se mişcă cu o viteză uluitoare, putând influenţa multă lume. Astfel, cei care emit gândiri sublime şi bune îi pot ajuta deopotrivă pe cei din apropiere, dar şi pe alţii, aflaţi la mare distanţă.
Gândurile au o putere enormă.Gândurile pot vindeca bolile. Ele pot transforma mentalităţi.Gândurile pot face practic orice. Chiar şi marile minuni au fost create practic prin puterea incredibilă a gândului.Gândul este o forţă dinamică. El este determinat de vibraţii asupra substanţei mentale. Gândul este o forţă la fel ca şi gravitaţia, atracţia sau respingerea.Undele-gând şi transferul gândurilor.
În fond, ce este această lume? Nimic altceva decât materializarea gândurilor formă .
Aţi învăţat la şcoală despre unde de căldură, de lumină şi electricitate. Ce nu ne învaţă ştiinţa, dar ne-o spun înţelepţii yoghini, este că există şi unde-gând, care au o putere enormă. Practic, toţi experimentăm inconştient, într-o măsură mai mare sau mai mică,puterea gândului.
Telepatia a fost primul telegraf fără fir şi primul serviciu telefonic pe care le-a cunoscut vreodată lumea.La fel cum practicaţi exerciţiile fizice şi sportul, jucând tenis şi cricket pentru a vă menţine sănătatea fizică, ar trebui să vă menţineţi sănatatea mentală prin emiterea unor forme-gând corecte, consumarea de alimente pure, recreare mentală într-o manieră inocentă şi pură, schimbarea dispoziţiei launtrice prin emanarea de gânduri bune, nobile, sublime, precum şi prin cultivarea bunei dispoziţii. – Puterea-Gandului- Swami Sivananda – http://www.totulpentrunoi.com

Râzând,
Rişti să pari nebun.
Plângând,
Rişti să pari sentimental.
Întinzând o mână cuiva,
Rişti să te implici.
Arătându-ţi sentimentele,
Rişti să te arăţi pe tine însuţi.
Vorbind în faţa mulţimii despre ideile şi visurile tale,
Rişti să pierzi…
Iubind,
Rişti să nu fii iubit la rândul tău.
Trăind,
Rişti să mori…
Sperând,
Rişti să disperi,
Încercând măcar,
Rişti să dai greş…
Dar dacă nu rişti nimic,
Nu faci nimic,
Nu ai nimic,
Nu eşti nimic…
Rudyard Kipling

Reclame
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Daca gandurile noastre ar avea miros…

 1. cristytepes zice:

  Reblogged this on Cronica NaturaluLui.

 2. marianzidaru zice:

  Reblogged this on EARTH CHANGE MZ and commented:
  Ganduri despre bine si rau

 3. Ciprian zice:

  A cui este piesa dupa 5:20, va roog

 4. …Lacrimile sunt semne ale slabiciunii ?
  N-aş zice!
  Cred că sunt expresia manifestării unui suflet, care nu ezită să fie el însuşi!
  Madi şi Onu

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s