Nu doar vorbi despre Lumina

Angel greetings glitter graphics Daca iti doresti sa existi in liniste si calm interior, atunci adopta stilul de viata al pacii. Cand in peisajul vietii tale patrunde o experienta, incearca sa nu o mai judeci. Incearca sa renunti la a prejudeca, la a invinui si la a condamna. Acestea nu fac decat sa te mentina in taramul energiei cu vibratie joasa.
Lacrimile din ochii tai nu mint. Sentimentele iti acompaniaza aceasta viata si iti imbogateste peisajul existential. Primeste aceste cadouri cu inima deschisa si nu te opune fluxului de energie care se indreapta catre tine dinspre fiecare forma de existenta a vietii. Nu te opune. Daca in drumul tau se iveste o experienta nedorita, nu opune rezistenta, nu sta in garda.
Totul se intampla cu un rost. In spatele oricarei circumstante, este un Cadou Divin, menit sa iti ofere o cunoastere pretioasa pentru viata ta de zi cu zi. Inainte de a refuza, intai deschide-te catre a afla ce anume vei refuza. Foarte multi oameni traiesc in ignoranta si nici macar nu incearca sa inteleaga ceea ce ignora. Nu este nimic “gresit” sau “corect”. Totul Este. Insa, inainte de a izgoni o circumstanta din viata, fa-ti o favoare: invata ceva din acea circumstanta.
Un om intelept nu va critica niciodata ceea ce inca nu cunoaste in totalitate. Pacea nu exista doar intr-o anumita forma. Pacea exista in Tot Ceea Ce Exista, sub toate formele, pe toate caile si in toate modurile. Traieste ca si cand ar trai pacea prin tine. Primeste fiecare circumstanta din punctul de vedere al pacii.
Daca iti doresti sa existi in liniste si calm interior, atunci adopta stilul de viata al pacii. Cum poti face asta? Cand in peisajul vietii tale patrunde o experienta, incearca sa nu o mai judeci. Incearca sa nu arunci cu etichete asupra ei. Incearca sa nu o cataloghezi “buna” sau “rea”. Incearca sa renunti la a prejudeca, la a invinui si la a condamna. Acestea nu fac decat sa te mentina in taramul energiei cu vibratie joasa.
Ne construim singuri parcursul existential, prin gandurile si sentimentele noastre. Faptul ca o experienta din prezent iti provoaca o stare de fericire, reprezinta un rezultat al unei perceptii trecute. Tot ceea ce gandesti, produce o serie de sentimente. Aceste sentimente emit anumite viratii, iar de modul in care vibrezi, depinde modul in care traiesti. Sentimentele de ura, de frica, de gelozie, de invinuire, emit si produc o vibratie joasa, prin intermediul careia iti vei crea experientele viitoare, care iti vor produce aceeasi vibratie joasa, prin intermediul careia le-ai atras.
In acest proces, totul influenteaza totul. Gandurile produc sentimente, sentimentele influenteaza crearea noilor ganduri. O experienta iti va provoca vibratia prin intermediul careia ai atras-o. Este un proces care nu face niciodata pauza. Creezi neincetat, insa acum depinde doar de tine daca alegi sa creezi in mod constient sau nu. Dar daca tot ai la dispozitie acest minunat mecanism, de ce ai refuza sa iti construiesti viata intr-un mod pur si lucid?
Percepe cu pace fiecare element al realitatii tale si decide sa iti reamintesti din fiecare situatie cate ceva despre Cine Esti Cu Adevarat, pentru ca Mesajele Divine vin sub toate formele catre tine. Daca vei opune rezistenta asupra unui element, existenta acelui element va persista in realitatea ta, deoarece rezistenta pe care tu o emani, reprezinta energie trimisa de tine catre experienta pe care nu o doresti. Si, in acest fel, tu alimentezi energetic ceea ce nu doresti, concentrandu-te in aceasta directie. Iar in viata ta va prospera neincetat elementul pe care tu te concentrezi.
Asa ca, inainte de a te opune si de a condamna o anumita circumstanta, incearca sa vezi ce iti arata ea si de ce exista in viata ta. Fiecare reactie exterioara, este aferenta unei reactii similare interioare. Daca in viata ta persista negativul, inseamna ca in lumea ta interioara, negativul joaca un rol dominant. Schimba-ti perceptia. Schimba-ti locul din care traiesti. Schimba-ti perspectiva. Goleste-ti paharul, pentru a-l putea umple cu pace si bucurie.
O experienta catalogata de tine “neplacuta”, asupra careia actionezi cu rezistenta, se va repeta in realitatea ta pana cand tu iti vei prelua informatiile pe care ea doreste sa ti le transmita. Asa ca, nu o judeca, nu o blama, ci primeste-o cu bratele deschise, las-o sa isi faca numarul in pace, priveste-o cu apreciere, percepe mesajele transmise prin ea, multumeste-i ca a trecut prin viata ta si ca ti-a fost ghid, dupa care las-o sa isi urmeze drumul. Elibereaza-te de starea de nemultumire. Elibereaza-te de indoiala. Elibereaza-te!
Orice manifestare exterioara este oglindirea unei manifestari interioare. Situatiile nedorite vor persista in viata ta atat cat este nevoie pentru ca tu sa iti preiei informatiile sosite prin ele. Daca vei continua sa opui rezistenta, nu vei face altceva decat sa iti maresti agonia si sa intensifici viteza de manifestare in viata ta a ansamblului “Ceea ce nu doresti”. Pentru ca niciodata nu vei trai “Ceea ce doresti” daca inca gandesti “Ceea ce nu doresti”.
Incepe sa multumesti mai des! Simte recunostinta pentru viata ta si multumeste pentru mesajele pe care le primesti. Si nu uita: niciodata nu vei fi o fiinta singura, caci intregul Univers te inconjoara.
Permite-ti sa fii Lumina. Permite-ti sa schimbi vietile celor din jur. Permite-ti sa fii ceea ce vrei sa vezi in ceilalti. Permite-ti sa vindeci. Permite-ti sa ridici. Permite-ti sa oferi speranta. Permite-ti sa mangai. Permite-ti sa curgi. Permite-ti sa iti permiti.
Ai venit in aceasta lume, in aceste circumstante, sub aceasta forma, pentru a atinge vieti si pentru a contribui la existenta Fiirii. Tot ceea ce tine de viata ta este cuprins intr-un ansamblu construit perfect de Perfectiunea Atotcreatoare.
De multe ori, te feresti sa iti asumi rolul de a spune clar ceea ce simti, deoarece te temi de reactii. Nu-i nimic. Este normal. Insa, a sosit clipa sa iti ridici privirea din pamant si sa iti inalti orizontul. A sosit clipa sa tragi omenirea dupa tine si sa faci tot ceea ce tine de tine pentru a participa la co-crearea unei lumi demne de Planul Divin.

Stiu ca nu este tocmai usor sa vorbesti despre ceea ce simti, insa daca ai ajuns la aceste cuvinte, inseamna ca viata vrea sa iti transmita un mesaj. Un mesaj care sa te intareasca si sa iti ofere incredere in Ceea Ce Esti Cu Adevarat. Stau acum in fata si joc rolul unui nebun. Iti cer sa renunti la tine, la micul “tu”, pentru a construi impreuna o lume mai buna, o lume mai inalta, o lume dupa chipul si asemanarea Luminii. Ea este deja construita, iar tot ceea ce avem noi de facut este sa o activam. Si putem face asta doar prin pace. Pacea se creaza doar prin pace.
Te inteleg ca iti doresti implinire personala, te inteleg ca ai scopuri si teluri, insa, suflet drag, cu o urma de lacrima in ochi, iti spun ca nu despre asta este vorba. Si o spun din proprie experienta. La un moment dat, iti vei indeplini toate telurile, dupa care te vei intreba “Si acum?”. Aceasta intrebare iti va spune ca este mai mult decat atat. Este vorba despre mai mult decat lupta pentru implinirea personala.
Stiu ca in momentul in care esti fericit poti oferi fericire, deoarece intotdeauna oferi ceea ce ai, insa iti propun o alta cale. O cale in care sa lucram constient in Lumina, pentru Lumina. O cale in care implinirea personala devine implinire unitara. Stiu ca pare de neconceput sa renunti la planurile tale, insa nu iti cer asta. Eu doar iti spun ca in clipa in care ai de luat o decizie sa nu te intrebi daca acea decizie este buna pentru tine, ci sa te intrebi daca acea decizie este buna pentru intreaga omenire.
Ai privit lucrurile din aceasta perspectiva? Te-ai gandit ca uneori fericirea noastra poate intrista persoana de langa noi? Despre asta vorbesc. Nu promovez renuntarea la cariere, la joburi, la meserii, eu doar spun sa facem totul pentru Binele Comun. Daca dorinta ta ii dauneaza celui de langa tine, opreste-te putin si intreaba-te: ce ar face Pacea acum? Ce decizie ar lua Pacea? Daca iti doresti o cale presarata cu pace, atunci pleaca la drum pasind prin pasii Pacii.
Stiu ca oamenii vor vorbi in continuare despre ce este bine si despre ce este rau, insa acest aspect este relativ si te indemn sa nu te concentrezi pe vorbele joase care ajung la tine. Ai altceva de facut aici. Ai o lume de inaltat. Lumea se inalta incepand cu tine. Sa nu iti asta niciodata. Foarte multi dintre noi asteapta sa soseasca Alesul pentru a ne duce la Dumnezeu. Fiecare dintre noi suntem Alesul. Fiecare dintre noi putem inalta lumea. Insa, pentru a actiona prin aceasta putere nemarginita, este necesar sa o constientizam, sa o acceptam si sa o folosim in directia cea mai inalta.
Haideti sa pornim! Impreuna. Fiecare atat cat poate la momentul de Acum. Te asigur ca in fiecare dintre noi exista aceeasi magie. Diferenta in manifestare este facuta de intensitatea credintei. Poti activa aceasta putere prin acceptare. Odata pentru totdeauna, in numele Luminii, accepta ca esti Fiul Divinului! Accepta si multumeste pentru aceasta Onoare Suprema! Si incepe sa te comporti ca atare!
Fiul lui Dumnezeu are o misiune inalta, demna de statutul sau. Integreaza aceasta responsabilitate in existenta ta si nu te separa niciodata de credinta faptului ca esti aici pentru a te inalta si pentru a inalta lumea odata cu tine. Insa, nu fi egoist. Nu incerca sa te inalti doar pentru a privi de sus, caci aceasta inaltare este doar o iluzie. Inaltarea egotica este, de fapt, o scufundare in lumea separarii. Inalta-te, inaltandu-i pe toti cei care te privesc! Aceasta este inaltarea.
Nu doar vorbi despre Lumina, ci adu-i pe ceilalti la starea de a simti ceea ce simti tu cand vorbesti despre Lumina. Trage-i pe toti in sus! Ia-i cu tine catre Ceruri. Mergi cu pace prin lume si raspandeste mesajul Unimii. Lumineaza tot ceea ce intalnesti si nu analiza detaliile. Nu te intereseaza detaliile terestre. Esti aici pentru a-i face pe ceilalti sa traiasca Raiul pe Pamant. Aceste cuvinte te responsabilizeaza, iar faptul ca tu ai ajuns la ele si ca le citesti chiar acum, este un semnal prin care viata iti spune ca te va folosi pentru a Lumina lumea in care traiesti.
Nu te retrage in complacere mediocra, ci priveste in Sus! Priveste fara teama Lumina, caci ea nu te va orbi, ci iti va face privirea mai clara ca niciodata. Insa, trebuie sa te anunt, in prima faza este posibil sa para putin confuz. Este posibil sa te simti ciudat, insa aceasta stare este de fapt efectul renuntarii la micul “eu”. Acum renunti la tine pentru a fi Tu. Acum renunti la tine pentru a fi constient de Cine Esti Cu Adevarat. Si pentru asta iti multumesc, in numele Nostru.
Iar acum, mergi. Mergi in Pace si raspandeste Pacea. Oriunde si oricand. Dar, iti voi spune inca de pe acum: se vor gasi oameni care vor incerca sa te opreasca si sa te descurajeze. Binecuvanteaza-i, insa nu te supune la ceea ce iti spun. Ei inca ratacesc; ei inca au privirea incetosata. Tu mergi prin Pace. Mergi prin Lumina, chiar daca in jurul tau este intuneric. Lumina pe care tu o porti in tine va dizolva orice urma de intuneric.
Lasa-te trait de Dumnezeu si mergi prin pasii Lui. Insa, pentru asta este necesar sa fii gol de tine. Goleste-ti paharul pentru a ti-l umple la loc. Goleste-te de ganduri, de convingeri anterioare, de perceptii, de pareri si permite-ti sa fii imbalsamat de Dumnezeu. Goleste-te de tine si stai gol in bratele lui Dumnezeu. Aceasta este Libertatea la care ai visat toata viata.
Primeste binecuvantarea Lui si ia-ti zborul catre lume. Zboara, Suflet drag! Zboara, asa cum nu ai mai facut-o niciodata. Dumnezeu este in tine. Daca El este cu tine, cine poate fi impotriva ta? Pacea merge inaintea ta si iti deschide orice usa, facandu-ti calea mai usoara. Este un nou inceput. De acum, vei oferi viata tuturor care vor sa renasca. Esti trimisul Pacii. Catalin Manea – http://totuldinintreg.com

Reclame
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s