Impartasirea iubirii te va inalta

 Indrazneste sa traiesti viata pe care ai visat-o pentru tine. Mergi inainte si fa ca visele tale sa devina realitate.-Ralph Waldo Emerson
De obicei, in tinerete, ne facem multe vise referitor la modul in care am vrea sa ne traim viata. Si peste ani, cand ajungem la ora bilantului, de multe ori ne uitam cu tristete inapoi- unde sunt visele mele?viata mea e asa de diferita fata de cum am
visat-o…oare de ce?
Sunt mai multe cauze- ori ne-am dorit ceva irealist, ori poate cineva a omorat cu o vorba sau cu fapte visul din noi, ori poate nu ne-am dorit cu tot sufletul, si n-am luptat pana la capat ca visul sa devina realitate.
Asa ca la un moment dat, dezamagiti, incetam sa visam…
Capacitatea de a visa, si de a lupta ca sa obtinem ce dorim, e un dar extraordinar.Oamenii care au indraznit sa viseze, si nu s-au lasat doborati de imprejurari, au schimbat viata lor- si pe acelorlalti.
Multumeste azi pentru indrazneala de a visa…si nu renunta niciodata! dulcecasa.blogspot.ro
Impartasirea Iubirii nu te va face niciodata slaba, ci din contra. Te va inalta. Te va binecuvanta. Nu conteaza daca cel de langa tine iti raspunde la fel, tu multumeste-i pentru oportunitatea minunata de a simti iubirea inauntrul tau si de a o lasa sa te inalte si sa te binecuvanteze. Iubirea nu te face niciodata inferior.

Impartasirea ei, nemaidorind nimic in schimb, te face cea mai puternica persoana.

Fii receptiva la intelepciunea divina dinauntrul inimii tale. Las-o sa-ti vorbeasca, las-o sa te ghideze. Fii receptiva sa descoperi un mesaj divin in fiecare experienta a vietii tale. Priveste totul cu Ochii Iubirii si al Adevarului dinauntrul tau si vei simti in interiorul tau fericirea suprema si bucuria necontenita pentru viata si pentru intregul Univers.

Privind in tine si activand Iubirea din interiorul inimii tale, blandetea si smerenia Creatorului iti vor da claritate si te vor ajuta sa-ti desavarsesti fiinta, aici, pe Pamant.

Mergi in Pace. Mergi in Bucurie. Mergi in Iubire.Tania Tita-ghidultuturorfemeilor.ro

Un copil şi tatăl său călătoreau cu trenul. Călătoria trebuia să dureze circa o oră. Tatăl se aşeză comod şi se puse să citească o revistă. La un moment dat copilul îl întrerupse, întrebându-l:
– Tată, ce este clădirea aceea?
Tatăl se uită să vadă ceea ce i-a arătat copilul şi răspunse :
– Este o fabrică.
Începu din nou să citească când copilul îl întrebă din nou:
– Tată, când sosim?
Tatăl i-a spus că mai au încă de mers. A început din nou să citească, dar o altă întrebare a copilului îl întrerupse, urmate apoi de alte şi alte întrebări. Tatăl, disperat, căuta un mod pentru a-l face pe copil să se distreze. Văzu în revista pe care o citea multe chipuri de oameni, o rupse în mai multe bucăţi şi o dădu copilului, invitându-l să reconstruiască acele chipuri întocmai ca la un joc de puzzle, după care se aşeză mulţumit pe scaunul său convins că băiatul va fi ocupat pentru tot restul călătoriei. Nu apucase să treacă multă vreme şi copilul exclamă:
– Am terminat!
– Imposibil! răspunse tatăl. Nu pot să cred! Cum ai putut reconstrui imaginea aşa de repede?
Imaginea era reconstruită perfect. Copilul răspunse:
– Nu m-am fixat asupra lumii (a oamenilor celor mulţi)… căci pe cealaltă parte a foii era figura unui (singur) om; am reconstituit omul şi lumea s-a aranjat singură!

“Mai devreme sau mai târziu lucrurile se vor aranja de la sine. Nu e nevoie să le aranjezi tu; nu trebuie decât să te pui pe tine în ordine… De îndată ce tu eşti în ordine, întreaga lume e în ordine. De îndată ce tu eşti în armonie, întreaga lume e în armonie!” – Osho – drumuricatretine.wordpress.com
Un indian american era împreuna cu prietenul său, în centrul New York-ului. Era ora amiezii, iar străzile erau pline de oameni. Mașini claxonând, taximetre ce luau curbele cu viteză, sirene ce se apropiau sau se depărtau, toate aceste sunete ale orașului parcă te asurzeau. Dintr-o dată, indianul a spus:
– Am auzit un greiere.
– N-ai cum să auzi un greiere, în tot vacarmul ăsta!, i-a spus prietenul lui.
– Sunt sigur, am auzit un greiere!, a insistat indianul.
– Asta-i o nebunie!, a răspuns prietenul.
Indianul a ascultat cu atenție, un moment, după care a trecut strada spre o zona unde se aflau câțiva copaci. A căutat împrejur, sub ramuri și a găsit micul greiere. Prietenul său a rămas uimit.
– E incredibil! Trebuie să ai un auz supraomenesc!
– Nu, a spus indianul. Urechile mele nu sunt diferite de ale tale. Totul depinde de ce asculți cu ele.
– Dar nu se poate!, a continuat prietenul. Eu n-aș putea auzi un greiere, în acest zgomot!
– Depinde de ceea ce este important pentru tine, a venit imediat răspunsul. Dă-mi voie să-ți arăt.
A băgat mâna în buzunar și a scos câteva monede, pe care le-a lăsat să cadă discret pe asfaltul trotuarului. Atunci, cu tot zgomotul asurzitor al orașului, au remarcat că toți oamenii de pe o rază de 5 metri au întors capul, verificând dacă nu cumva banii căzuti erau ai lor.
– Înțelegi ce am vrut să spun?, a continuat indianul. Totul depinde de ceea ce este important pentru tine.

Ce este urât și rău, se formează ascultând zi de zi gâlceava, crimele, tragediile, astfel devenim neputincioși, temători (de avion, de frig, de vânt, de mâncare, de oamenii de lângă noi, de sentimentele noastre), fără să ne dăm seama DE UNDE, CÂND ȘI CUM ni se trage.
Între timp, greierii cântă, frunzele foșnesc, apele curg și noi nu le auzim.

Viața este frumoasă și merită trăită!

Hrănește-ți sufletul, ascultând tot ce îți aduce bucurie, nu ce te rănește!
Dumnezeu ne-a dat sufletul să îl hrănim, să îl curățăm, să avem grijă de el.- filedelumina.ro

Dumnezeu vrea ca tu să știi că provocările sunt cele pentru care ai venit. Şi niciodată, vreodată nu ţi-a fost dată o provocare pe care să n-o poţi depăşi.

Scopul vieţii este să-ţi ofere o şansă să fii cea mai mare versiune a celei mai mari viziuni pe care ai avut-o vreodată despre Cine Eşti Tu. Când vin provocările, atunci, priveşte direct spre claritate: Exact pentru asta ai venit.

Acum să fii la înălţimea situaţiei şi să ştii că dispui de toate resursele cu care să creezi rezultatul corect si perfect.- Neale Donald Walsch

Reclame
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s