Sa lucrezi conform planului divin

Sa fii in prezent si sa lucrezi conform planului divin. Sa fii conlucrator cu Dumnezeu la planul Sau. Cum? De ce in prezent? Inchipuiti-va un atelier unde se fabrica partile unei capodopere de catre multi lucratori, in mijlocul lor este maestrul participand si el, e mare forfota si se aude : “ tu mergi acolo si faci aia..tu mergi dincolo si slefuiesti …tu te apuci de asamblare ….tu finisezi aripile “ fiecare cu partea lui de lucru, planul se deruleaza in timp real…..insa tu stai in afara usii, apoi te hoatarsti sa intri, in acel moment ti se si incredinteaza sarcinile. Pana ce nu intri pe usa , te plimbi pe afara, nu participi la planul maestrului, nu conlucrezi. Te plimbi. Unii sunt in plimbare in visele trecutului, altii se plimba in visele viitorului, altii in visele voii si dorintelor proprii, construiesc altceva decat ceea ce lucreaza maestrul. Dar Viata se intampla doar in atelierul maestrului .
Cu MAESTRUL DUMNEZEU nu poti conlucra in trecut , nu poti conlucra in viitor, nu poti conlucra intr-un vis….cu Dumnezeu poti conlucra doar in prezent, in acum. Cu toate ca nu toti cei care reusesc sa fie si sunt in Acum lucreaza la planul divin, toti cei are lucreaza la planul divin sunt implicit in prezent, adica daca faci voia Lui Dumnezeu sigur esti si in prezent , In fluxul vietii.

A participa activ la planul divin presupune sa te raportezi mereu la Dumnezeu. Nu te mai raportezi nici la dorintele tale, nici la visele tale, nici la voia ta, incepi prin a te raporta la Dumnezeu, si efectiv gandesti in felul urmator :am intalnit o persoana ..…e in planul divin ptr mine sa relationam?? –nu, atunci nu conteaza;s-a intamplat ceva …. e in planul divin ptr mine ,sa ma ocup de asta? – nu, atunci nu conteaza;am fost chemat intr-un loc…e in planul divin ptr mine sa ma duc?- nu, atunci nu ma duc;se desfasoara un eveniment…ma duc? … o carte..o citesc? ….e o casa, e ptr mine?…e un barbat…e ptr mine?…e un demers, un proiect,particip? e ptr mine? Daca NU ATUNCI NU CONTEAZA! ….si nu ma implic.

Sa participi activ la planul divin in desfasurare mereu in prezent, inseamna sa iti verifici actiunile dorintele, intentiile cu realitatea care conteaza , adica sa te asiguri ca ele sunt in conformitate cu Voia Lui Dumnezeu ptr tine. Daca nu procedezi astfel ,cum zicea o persoana draga mie, nu faci altceva decat sa construiesti universuri in afara Lui, iar esecul e programat.

Mai e un aspect aici. Toti cei care fac Voia Lui , si lucreaza conform planului divin, sunt in atelier, iar daca nu intri pe usa, nu ai cum sa ii intalnesti. Adica nu ii intalnesti si nu rezonezi cu cei care sunt in prezent si lucreaza Voia lui Dumnezeu daca tu nu ai intrat in Voia lui Dumnezeu , si nu lucrezi la planul Sau in prezent. Ii intalnesti pe cei in afara usii, pe cei care sunt in universuri paralele ca si tine. Pe cei dinauntru nu ii intalnesti, nu vor putea intra in viata ta si nici tu in al lor, pentru ca va desparte acea usa a atelierului, dincolo de care se intampla viata in timp real. Sa fii inscris in cartea Vietii = sa lucrezi cu Dumnezeu la planul Sau in prezent in timp real, sa fii in fluxul Vietii.http://www.iubiresilumina.com
“Dintre toate posibilităţile pe care le-a găsit omul ca să-şi facă rău sieşi, cea mai rea a fost Dragostea. Suferim mereu pentru cineva care nu ne iubeşte, pentru cineva care ne-a părăsit, pentru cineva care nu vrea să ne părăsească. Dacă nu suntem căsătoriţi înseamnă că nu ne iubeşte nimeni, dacă suntem căsătoriţi – transformăm căsătoria în sclavie.”
“Iubirea ne poate duce în iad sau în rai, dar undeva ne duce totdeauna. Trebuie să o acceptăm, fiindcă ea este hrana existenţei noastre. Dacă o refuzăm, vom muri de foame văzând ramurile pomului vieţii încărcate de roade, fără a cuteza să întindem mâna şi să culegem fructele.” (Paulo Coelho)

1. Intr-o zi, toti oamenii satului au decis sa se roage sa vina ploaia. In ziua de rugaciune toti oamenii s-au adunat, dar doar un baiat a venit cu o umbrela…
Asta inseamna credinta !

2. Stiti sentimentul pe care-l are un copil de un an atunci cand il arunci in aer…el rade…pentru ca stie ca-l vei prinde…
Asta inseamna incredere !

3. In fiecare noapte mergem la culcare, nu avem nici o asigurare ca ne vom trezi in viata in dimineata urmatoare, dar totusi ne punem alarma sa sune…
Asta inseamna speranta !
“De aceea e asa important sa lasi anumite lucruri sa treaca.
Sa le dai drumul.
Sa te desprinzi de ele.
Oamenii trebuie sa inteleaga ca nimeni nu triseaza, uneori castigam, alteori pierdem.
Nu astepta sa ti se dea ceva inapoi, nu astepta sa ti se recunoasca efortul, sa ti se descopere geniul, sa ti se inteleaga iubirea.
Incheie niste etape.
Nu din orgoliu, din neputinta sau mandrie, ci pur si simplu pentru ca acel lucru nu se mai potriveste cu viata ta.
Inchide usa, schimba discul, fa curat in casa, sterge praful. Inceteaza sa mai fii cine erai si transforma-te in cine esti!”( COELHO- Zahir )

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s