Hristos in noi

HRISTOS ÎN NOI – Ruben Cedeño

 

Hristos în noi nu este un concept intelectual fabricat de mintea noastra sau de alta persoana. Nici un crucifix nu este. Este toata puterea de viata si lumina de la Dumnezeu în corpul nostru, minte si sentimente, care iradiaza cu toata forta si puterea Divina de a crea, a face minuni si a transforma tot ceea ce dorim .

Daca esti sarac Hristos în tine î-ti poate da bani si toate bogatiile pe care le doresti. Daca esti bolnav, Hristos în tine este sanatatea de care ai nevoie. Daca îti lipseste iubire, Hristos în tine este toata iubirea dorita. Daca ai lipsa de inteligenta, Hristos în tine este întelepciunea. Daca iti lipseste vointa de a face lucruri, Hristos este voluntatea lui Dumnezeu.

Este suficient doar sa te gandesti la Dumnezeu ca o lumina în pieptul tau, care are toata puterea asa ca un Soare Spiritual si decreteaza cu tot sentimentul pe care îl poti : Eu Sunt Bogatia, Eu Sunt Sanatatea, Eu Sunt Iubirea, Eu Sunt Inteligenta, Eu Sunt Vointa. Si numai facând aceasta, decretând cu tot sentimentul dorit, fara sa te întorci a repeta negativismul, se va face minunea transformarii. Nu trebuie sa crezi ceea ce ti se spune. Pune în practica si vei vedea.

Puterea Lui Dumnezeu manifestându-se prin mediul Lui Hristos în tine. Simte-L pe Hristos ca pe Dumnezeu în Trei Divinitati , manifestându-se ca Trei Raze de Lumina într-o singura Flacara Tripla: Flacara Albastra reprezinta Voluntatea Divina, cea Galbena Iluminarea Divina iar cea Roza este Iubirea Spirituala.

EU SUNT

Toata energia lui Hristos primita de la prezenta Divina de Dumnezeu : EU SUNT, care este Spiritul nostru cu toata Energia, Puterea, Intelepciunea si Iubirea Dumnezeiasca. De acea când pronuntam oricare lucru precedat de cuvantul EU SUNT cu un sentiment adevarat cu forta mentala si concentrare , EU SUNT Verbul Atotputernic si Creator, se manifesta ceea ce ai decretat .

Gandestete la lucruri bune pe care ti-le doresti dar care nu prejudiciaza pe nimeni concentrându-te si spune cu putere si cu încredere precedat de EU SUNT . EU SUNT FERICIT. EU SUNT INTELIGENTA . EU SUNT IUBIREA. EU SUNT FRUMUSETEA. EU SUNT ADEVARUL. EU SUNT BOGAT. EU SUNT LIBER. Si vei vedea cum se manifesta în viata ta aceste calitati. Din acest motiv este foarte important sa nu se foloseasca aceste doua cuvinte într-un scop negativ.

PUTEREA MINTII

Mintea este putere pentru ca absoarbe energia Hristica pentru a manifesta gandurile cu insistenta, sentimente si cu concentrare de aceea gandurile cu sentiment si concentrare se realizeaza, fie bune sau rele. A tot ceea ce gandesti sau ce spune lumea daca este negativ raspunde ferm cu putere si sentiment ITI IAU PUTEREA.

PUTEREA RUGACIUNII

Toata rugaciunea facuta stiintific este puternica pentru ca este contactul cu mintea noastra, sentimentele, corpul si viata, cu Hristos în noi în unitate cu prezenta lui Dumnezeu, EU SUNT în noi. Aceasta se întampla mereu cand zicem cu mintea pozitiva multumind lui Dumnezeu înainte de a primi ceea ce am cerut. Daca tu necesiti bani, inteligenta, sanatate, iubire sau oricare lucru , spune multumesc Tata pentru ca EU SUNT Inteligenta care face acest lucru, Multumesc Doamne pentru ca EU SUNT Sanatatea care realizeaza aceasta vindecare, Multumesc Tata pentru ca EU SUNT Iubirea ce î-mi da blandete.

CELE SAPTE RAZE

Hristos în noi este lumina Divina , si prezenta EU SUNT în spatiu se descompune în Sapte Raze ca si cum ar trece printr-o prisma. Raza Albastra este Vointa Divina , Raza Galbena este Intelepciunea Divina , Raza Roz este Iubirea Divina, Raza Alba este Frumusetea Divina, Raza Verde este Adevarul si Sanatatea Divina, Raza Purpurie este Abundanta , Raza Violeta este eliberarea fizica si spirituala.

Probeaza utilizând una din acestea conform cu necesitatea pe care o ai. Învaluiete de culorea respectiva folosind puterea mintii, pe Hristos si decretul EU SUNT multumind înainte de a primi. Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT puterea si credinta, Divina Raza Albastra care ma învaluie si se manifesta în mine; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT Iluminarea din Divina Raza Galbena care ma înconjoara si se manifesta în mine.; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT Raza Roz de Iubire de Dumnezeu care ma înconjoara si se manifesta în mine; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT Raza Alba a frumusetii care ma înconjoara si se manifesta în mine; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT Raza Verde de Sanatate care ma înconjoara si se manifesta în mine; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT abundanta din Raza Purpurie care ma înconjoara si se manifesta în mine; Multumesc Tata Ceresc pentru ca EU SUNT Libertatea din Divina Raza Violet care ma înconjoara si se manifesta în mine.

Amintesteti mereu ca tu iesti cauza a tot ceea ce ti-se întâmpla si ai puterea de a transforma ceea ce doresti . IN NOI AVEM TOATA PUTEREA.

BLÂNDETEA

Hristos în noi este toata duiosia pe care o dorim. Blândetea nu este o teorie sau o vorba în zadar. Cand contactam cu Hristos suntem blanzi, calzi, dulci si amabili cu toate persoanele, cu animalele si cu toate fiintele vii. Toata blândetea se gaseste într-un sarut, într-o îmbratisare, într-o strangere de mâna, o privire dulce, un cuvânt bun.

BINECUVÂNTAREA

Hristos în noi are puterea de a multiplica tot ceea ce binecuvântam. Sa binecuvântam binele mereu în toate lucrurile pe care le întâlnim în cale, copii, persoane, animale, apa, pamântul, cerul, avioanele, masinile, mâncarea, telefoanele, mobile etc.

MAESTRII

În fiecare din noi exista Hristos. În unele persoane Hristos se manifesta iar în altele nu, pentru ca nu este desteptat. Putem sa-L trezim soptindu-I cu dragoste: binecuvântat fie Hristos în tine. De asemeni poti spune pentru tine: binecuvântez pe Hristos în mine.

Acele persoane care-L au desteptat pe Hristos se numesc Maestri. Si prin intermediul Lui Hristos putem sa comunicam cu ei vorbind ca si cum ar fi cel mai bun prieten. În acest mod putem vorbi si cere ajutorul lui Hristos din Maestrul Jesus care si-a dezvaluit calitatea de Unitate Divina cu toti oamenii. Putem vorbi cu Hristos de Domnul Gautama pentru Iluminare, si putem vorbi cu Hristos din Sfântul Germain care a dezvaluit calitatea iertarii si eliminarii tuturor pacatelor.

FOCUL VIOLET

Hristos în noi are puterea de a distruge toata karma sau pacatul cu puterea Focului Violet ce El poate genera în jurul corpului fizic, vital, emotional si mental. Tu poti spune: Multumesc Tata Ceresc pentru ca Focul Violet de Hristos ma învaluie, elimina si dizolva toate bolile si erorile din mine si în toata umanitatea.

MUZICA

În noi Hristos este un generator de armonie. Prin principiul vibratiei – totul vibreaza – , Hristos raspunde sunetului muzicii suave, lente, armonice si dulci. De aceea ascultând muzica asa, contacteaza pe Hristos in noi si îl face sa activeze si sa ilumineze.

CELELALTE CORPURI

Hristos în noi genereaza puterea de a face un corp fizic ce trebuie sa fie perfect si fara boli. Daca nu este asa, se poate invoca pe Hristos pentru vindecare; iar Hristos îl v-a face perfect.

Hristos în noi emana un corp de vitalitate pentru ca sa nu fim ca pietrele, fara vitalitate.Trebuie sa fim mereu sanatosi , daca nu este asa putem sa rugam pe Hristos si El ne da sanatate.

Hristos în noi genreaza toate emotiile ca sa nu fim ca pietrele sau plantele , fara sentimente. Trebuie sa fim mereu optimisti si fericiti; de nu este asa putem sa-L rugam pe Hristos pentru fericire.

Hristos în noi genereaza mintea pentru ca nu avem numai un corp fizic, asa cum are o piatra sau o planta care are corp fizic si vital, sau un animal care are si corp emotional. Mintea noastra trebuie sa iradieze mereu numai pozitivism; daca nu este asa putem ruga pe Hristos ca sa fim optimisti.

ÎNGERII

Ca sa manifeste un decret sau o rugaciune Hristos din noi poate utiliza îngerii sai, persone care par normale dar care au venit din lumea spirituala. De aceea nu trebuie niciodata sa închidem poarta a nici unui canal de providenta Divina. Spunem: Eu Sunt poarta deschisa ce nici un om poata sa o închida.

LEGEA DE UNU-L (UNITATII DIVINE)

În constiinta Hristica si a Lui Dumnezeu toti suntem unul. De aceea putem afirma: „Eu Sunt unul cu tine” si „Tatal si eu suntem unu”.

Daca dorim sa învatam o limba, ca italiana, putem afirma gândind cu sentiment profund: „ Prin legea de Unu-L eu sunt unul cu limba italiana si cu Dante ce a vorbit-o si a fost parintele ei ”. Daca necesitam Iubire, Sanatate, Adevar, Credinta, Bogatie putem sa decretam: „ Prin legea de Unu-L Eu Sunt Iubire, Sanatate, Adevar, Credinta, Bogatia „ oricare lucru pe care îl dorim.

HRISTOS COSMIC

Asa cum avem un Hristos intern exista deasemeni un Hristos Cosmic, ce este prezenta lui Dumnezeu în spatiu, în cosmos, tot ceaa ce este în jurul nostru si care se numeste : „ Soare Spiritual Central” ce reprezinta propria inima Lui Dumnezeu cu Tripla Flacara care sunt cele Trei Aspecte Sacre. Prin legea de Unu-L putem spune Hristos din noi si Hristos Cosmic este un singur Hristos. Aceasta ne da puterea spirituala pentru a face bine în jurul nostru.

ELEMENTELE

Hristos în noi prin legea de Unu-L este unul cu Hristos Cosmic ce se manifesta în toate elementele pe pamânt, ce reprezinta expresii de viata pe planeta si sunt manifestari Hristice ca sa avem planeta si alimente. Trebuie sa-I multumim Lui Hristos pentru toate expresiile de pe pamânt.

Hristos de asemeni a manifestat elementele de apa – originea vietii – si ne permite a avea mari, rauri si izvoare. Trebuie sa-I multumim Lui Hristos pentru apa.

Hristos a manifestat elementul : aer, ca sa putem respira. Trebuie sa-I multumim Lui Hristos pentru aerul care-l respiram.

Hristos a manifestat Focul fizic si spiritual ca sa putem avea caldura, lumina, viata si Spirit. Sa-I multumim Lui Hristos pentru Foc.

POSESIUNI

Avem tot ceea ce dorim: masini de ultim model, case, tehnologie de vârf, totul la pefectie; dar sa nu ne legam de nimic pentru ca totul este de Dumnezeu, si trebuie sa-le folosim în interesul Lui Hristos. Toate bogatiile vin de la Hristos si sunt pentru El, la fel pot fi ale noastre, dar nu numai ale noastre ci pentru a împarti cu cei nevoiasi.

SFÂNTUL GERMAIN

Sfântul Germain are un Hristos ca si noi, si el a desfasurat calitatea Divina a libertatii fizice, emotionale si spirituale; invocarea decretului si rugaciunea; iertarea tuturor pacatelor facute; compatimirii persoanelor, eliminarea negativismului; gratia Divina; invocarea Divina; toate aceste calitati renasc din divina Flacara Violet. De aceea, Sfântul Germain este un Maestru cu o aura mare, stralucitoare ce acopera umanitatea binecuvântând-o. Cum aceasta ce Sfântul Germain a desfasurat nu a avut o atitudine egoista. Ca un bun fiu de Dumnezeu ce este, zi si noapte iradiaza aceste calitati oamenilor pentru a deveni liberi din punct de vedere spiritual si ca toti sa poata trezi samânta Divina din noi: pe Hristos. Noi putem invoca pe Hristos din Sfântul Germain pentru a putea primi calitatile lui si pentru a fi liberi de tot ce ne limiteaza ascensiunea. „ În numele prezentei Dumnezeiesti EU SUNT, invoc pe Sfântul Germain în mine ca libertate”. „ Eu Sunt un fiu liber al Sfântului Germain”. „ Eu Sunt dragostea, compatimirea si eliminarea karmei mele si a tuturor. Multumesc Tata Ceresc”.

MEDITATIE

Cea mai buna meditatie care o putem face este cu Hristos in noi. Închidem ochii si vizualizam o puternica lumina ce emana din corpul nostru., iar în centru de unde naste acesta lumina divina – care este prezenta noastra – , observam inima care bate, unde ilumineaza cele Trei Raze primordiale ale Lui Dumnezeu; si apoi, cele Sapte Raze cu puterea de a simti pacea, repausul, seguritatea si de a fi Unul cu Dumnezeu. Vedem prezenta Hristica pe pamânt si Cosmos, ca o Lumina ce straluceste de Divinitate în tot ce exista. Când meditam cu Hristosul nostru, toate se rezolva.

ADAOS

Citind aceasta carte este extraordinar dar citind-o de mai multe ori este si mai bine, pentru ca celulele spirituale din inima nostra si din mintea nostra se despteapta cu fiecare data mai mult, ca sa întelegem mai bine. Cand avem de rezolvat câte ceva putem sa recitim aceasta carte pâna când problema se rezolva. Este fantastic. Dupa ce am citit „Hristos in noi” nu vom mai fi aceasi.

http://www.metafisicasedecentral.com -www.metafisicaiberica.com

Traducere Adela Bantas

Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.