De ce am venit in aceasta lume ?

Indiferent de orice crezi sau traiesti in viata ta acum, iti spun doar atat: n-ar trebui sa suferi, sa te compromiti, sa te lasi manipulat si influentat in moduri in care nu-ti aduc fericire si implinire (daca ti-ar aduce, atunci ai fi inspirat, nu manipulat), n-ar trebui sa-ti vinzi sufletul pentru a face lucruri doar pentru a supravietui, n-ar trebui sa gasesti vinovati pentru ceea ce traiesti, n-ar trebui sa plangi de tristete, n-ar trebui sa faci nimic din toate astea si din orice alt lucru care nu-ti face sufletul sa cante si inima sa danseze de fericire si de apreciere pentru viata!

Dar totusi o faci si continui sa o faci chiar daca iti dai seama ca nu pentru asta ai venit aici si ca nu asa ii aduci lumii cel mai mare bine pe care il poti aduce! Stii, undeva acolo, in interiorul inimii tale, de faptul ca esti neimplinit, nu ajuti de fapt pe nimeni sa fie mai fericit si mai bogat, ci din contra, nesuferinta ta va crea mai departe nesuferinta in calea ei.

Cred in schimb, ca a venit vremea sa te opresti. Chiar acum. Opreste-te! Respira! Respira profund. Nu merge mai departe cu citirea acestui articol pana nu respiri. Pana nu ajungi aici, aici si acum, in acest moment! Devino constient de tine si de corpul tau, acum, aici! Relaxeaza-ti umerii si simte prezenta divina care este acum, aici, alaturi de tine. Daca iti plimbi mana prin aer, vei simti in aer aceasta prezenta.

Sa nu crezi cumva ca alegand inca sa te mai compromiti, sa te mai chinui, sa mai suferi, sa mai ramai in aceasta situatie care iti pune zi dupa zi pietre pe suflet, sa nu crezi cumva ca faci vreun bine omenirii sau ca salvezi pe cineva de la moarte.

Poate ca ai ani buni de studiu in spate, poate ai participat la milioane de cursuri, poate ai incercat mii de metode, insa momentul prezent te gaseste tot neimplinit si tot nefericit. Nu crezi ca e momentul de ceva mult mai profund decat atat? Eu cred ca da.

Eu cred ca acum, exact acolo unde te afli, e momentul sa iei o decizie. Sa iei decizia ca de acum inainte vei avea incredere in divinitate si, indiferent de oricum ar arata viata ta si orice lucruri mai pot aparea de acum inainte in experienta ta, tu vei stii ca totul face parte dintr-un plan imens al Universului, un plan de desavarsire, un plan al iubirii, un plan al trezirii la adevarata viata. De acum inainte, vei incepe sa traiesti stiind ca sufletul tau te ghideaza catre cel mai mare bine. De acum inainte, ai incredere ca totul in viata ta e bun. De acum inainte, nu te mai plangi, pentru ca stii ca orice s-ar intampla, este perfect exact asa cum se intampla. De acum inainte, orice lucruri ar mai putea aparea in viata ta, le vei privi ca pe niste binecuvantari si te vei bucura din plin de ele. De acum inainte, nu mai faci separare intre tine si cel de langa tine. De acum inainte, iti deschizi inima pentru a te redescoperi, pentru a intelege cine esti de fapt, pentru a intelege de ce ai venit aici si cum meriti de fapt sa traiesti. De acum inainte nu mai gasesti vinovati si nu mai ramai suparat pe viata. De acum inainte incepi sa constientizezi prezenta divina, perfecta si completa care exista in interiorul inimii tale. De acum inainte, realizezi faptul ca Dumnezeu nu a fost niciodata in afara ta si incepi, pas cu pas, sa il redescoperi, sa il intelegi, sa vezi ce vrea el cu adevarat de la tine. De acum inainte, iti permiti sa respiri, sa zambesti, sa intelegi, sa faci liniste si sa asculti.

De acum inainte incepi sa te onorezi. De acum inainte incepi sa celebrezi viata prin constientizarea puterii infinite si a darurilor divine din interiorul tau. De acum inainte, ESTI…iar asta iti va fi de ajuns. Pentru ca FIIND vei descoperi orizonturi nelimitate, vei trai senzatii nemaiintalnite, vei capata intuitii profunde, te vei bucura de tine si de ceea ce salasluieste in tine. Vei descoperi comorile inimii tale, acelea pe care te tot lupti sa le gasesti in alergatura ta zilnica catre dobandire.

Tu ai venit in aceasta lume, in aceasta viata, sub forma aceasta, pentru a te bucura din plin de toate frumusetile neasemuite ale CEEA ce ESTI tu cu ADEVARAT! Dincolo de toate formele, de toate proiectiile, de toate convingerile, de toate planurile, dincolo de toate acestea, sta ESENTA, iar ceea ce esti tu cu adevarat este ESENTA, nu ceea ce crezi ca vezi in oglinda. Inceteaza a-ti mai trai viata ca pe un suflet timid si inceteaza sa mai privesti viata printr-un spectru atat, dar atat de limitat. Ai venit aici pentru a te bucura de tine si de viata si de toti cei care iti intra in viata. Ai venit aici sa-ti celebrezi fiinta, sa-ti onorezi Existenta, sa plangi de bucurie, sa te experimentezi pe tine, sub toate formele posibile. Ai venit aici doar pentru ca voiai sa vezi cum e sa fii in pielea ta. Si e minunat. Renunta la a mai ramane in ignoranta, pentru ca ramanand legat la ochi, te privezi de cel mai mare dar al Omenirii: EXISTENTA TA! Esti valoros pentru ca existi, iar in momentul in care focul din sufletul tau va descoperi existenta ta, intreaga lume va canta cantecul iubirii, cantecul unimii, cantecul fericirii!

Viata ta ar trebui sa fie o continua celebrare a Perfectiunii. Si daca nu crezi in perfectiune si in fericire, sa nu cumva sa-ti permiti sa te intrebi de ce nu traiesti asta! Totul exista in aceasta lume si totul iti este accesibil. Nu trebuie sa faci nimic pentru a le avea. Dar in asta consta secretul. Poti sa nu faci nimic? Chiar acum?Te poti opri putin? Sa te asculti? Sa vezi ce e in tine? Sa descoperi frumusetea sufletului tau? Sa te bucuri de el, de tine, de ceea ce descoperi? Opreste-te! Asculta-te! Respira!

Aici si acum se petrece viata ta! Vei vedea ca in momentul in care vei descoperi frumusetea inimii si vei trai din adevarul ei, atunci vei descoperi adevarata frumusete a vietii. Atunci il vei cunoaste cu adevarat pe Dumnezeu. Atunci te vei REcunoaste! Si nu-ti fa griji, viata nu se va prabusi daca tu te opresti pentru doua secunde sa te asculti si sa vezi ce e cu adevarat in tine. Stai linistit, toate se vor aseza exact asa cum este cel mai bine. Problemele iti vor fi rezolvate, pasii iti vor fi ghidati, iar tu vei face ceea ce esti menit cu adevarat sa faci. Relaxeaza-te!

Esti aici pentru a te bucura de tine, si bucurandu-te de tine, ii vei bucura in drumul tau si pe ceilalti. Ai venit aici pentru iubire si pentru bucurie, si pentru pace si pentru frumusete. Descoperind aceste lucruri in inima ta si celebrandu-le zi de zi, atunci vei putea bucura si imbogati intreaga Planeta!

Nu fii timid! Bucura-te de TINE! Tania Tita

De  ce ai venit in aceasta lume :

“Pentru ca TU eşti lumina lumii. Alta nu există. Nu există trezire în afara experienţei tale. Nu trebuie să cauţi nimic în afara ta. Nu trebuie să ispăşeşti nimic pentru trecutul tău. Nu există decât momentul de acum, în care străluceşti ca o stea care luminează cerul întunecat. Oriunde priveşti, noi stele explodează la lumină. Experienţa interioară şi cea exterioară s-au unit într-un singur ritm pulsatoriu. Este cântecul tuturor lucrurilor, poezia gândului care se deschide în zori.
Este sufletul tău care se înalţă, sinele tău Christic, inocenţa ta.”
(Paul Ferrini – Liniştea inimii)

Folosiţi-vă energia în iubire, folosiţi-o în acţiuni creatoare, în prietenie, în meditaţie; îndreptaţi-vă spre ceva care sa vă înalţe. Şi cu cât vă înalţati mai mult, cu atât întâlniţi mai multe izvoare de energie care stau la dispoziţia voastră.
Depinde numai de voi.
(Osho)

Doamne, Tu cunoști pricina îngrijorărilor mele, ia-mă în palma Ta și păzește-mă. Fii cu mine în fiecare clipă și nu mă lăsa să alunec sau să mă poticnesc. Ție îți încredințez viața mea și ființa mea, sufletul meu și tot ce am. Ai grijă de ele și folosește-le după cum vrei Tu.

Ție ți-i încredințez și pe toți cei pe care îi iubesc, ocrotește-i cu mila Ta și nu-l lăsa pe niciunul dintre ei să se piardă. Iartă-ne când greșim iar atunci când rătăcim pe cărări străine, ia-ne de mână și adu-ne cu blândețe acasă.

Îndreaptă răul pe care l-am făcut și folosește rănile noastre spre zidirea și vindecarea noastră și a altora. Rămâi cu noi până la sfârșit și dă sens vieții noastre, pentru ca și noi să rămânem în Tine și să gustăm pacea și biruința deplină în Împărăția Ta.

Amin!

http://www.iubiresilumina.com

Reclame
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la De ce am venit in aceasta lume ?

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s