Traieste in pace

Lacrimile din ochii tai nu mint. Sentimentele iti acompaniaza aceasta viata si iti imbogateste peisajul existential. Primeste aceste cadouri cu inima deschisa si nu te opune fluxului de energie care se indreapta catre tine dinspre fiecare forma de existenta a vietii. Nu te opune. Daca in drumul tau se iveste o experienta nedorita, nu opune rezistenta, nu sta in garda.

Totul se intampla cu un rost. In spatele oricarei circumstante, este un Cadou Divin, menit sa iti ofere o cunoastere pretioasa pentru viata ta de zi cu zi. Inainte de a refuza, intai deschide-te catre a afla ce anume vei refuza. Foarte multi oameni traiesc in ignoranta si nici macar nu incearca sa inteleaga ceea ce ignora. Nu este nimic “gresit” sau “corect”. Totul Este. Insa, inainte de a izgoni o circumstanta din viata, fa-ti o favoare: invata ceva din acea circumstanta.

Un om intelept nu va critica niciodata ceea ce inca nu cunoaste in totalitate. Pacea nu exista doar intr-o anumita forma. Pacea exista in Tot Ceea Ce Exista, sub toate formele, pe toate caile si in toate modurile. Traieste ca si cand ar trai pacea prin tine. Primeste fiecare circumstanta din punctul de vedere al pacii.

Daca iti doresti sa existi in liniste si calm interior, atunci adopta stilul de viata al pacii. Cum poti face asta? Cand in peisajul vietii tale patrunde o experienta, incearca sa nu o mai judeci. Incearca sa nu arunci cu etichete asupra ei. Incearca sa nu o cataloghezi “buna” sau “rea”. Incearca sa renunti la a prejudeca, la a invinui si la a condamna. Acestea nu fac decat sa te mentina in taramul energiei cu vibratie joasa.Catalin Manea

sursa http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/12216/renunta-la-impotrivire-pentru-a-trai-in-pace.html

Reclame
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s