Copiii nostri

Spiritele care vin acum din CERURILE SFINTEI TREIMI cu vârste astrale foarte mari, ne ajută să creştem lăuntric, să ne dezvoltăm organele divine, să ne înălţăm. Ei nu vin ca să poarte aşteptările, ataşamentele, frustrările, răzbunările, visele nostre. Ei sunt aici pentru a ne ajuta sa fim OAMENI, împliniţi în destin, corect centraţi, netemători, iubitori, deschişi, vii.
Copiii care ne-au ales ca modelatori, poartă în primele luni de viaţă, masca etapei de evoluţie în care se află parinţii. Nu aţi întâlnit mici mitici, sau drăgălaşe mimoze, smecheraşi reci sau profesoraşi care gânguresc de la o catedră imaginară? Dacă vă uitaţi cu atenţie în ei veţi vedea imaginea dumneavoastră, un feedback al sorţii la alegerile pe care le-aţi făcut conştient şi sau inconştient. De aici ar trebui să continuaţi dumneavoastră, ei doar vă vor inspira paşii.
Aceşti copiii ne deschid ochii sufletului şi ridică antenele spiritului activând energiile Întregirii, Unimii, Împreună suntem Unul.
Foarte multe persoane după ce s-au rotunjit profesional, social, material în orizontala vieţii, au decis să nu faca copiii. Soarta lor de multe ori îmbracă haine triste, apăsate, reci, uscate pentru că în verticala divină ei nu trezesc anumite aspecte ale fiinţarii lor. Noii copiii desfundă drumurile noastre în destin, ne revelează darurile pe care le avem, ne aşează, ne cresc pe toate planurile, ne umplu baierile sufletului cu recunoştiinţă, iubire, fericire, ne conectează la fraţii noştrii nonfizici, atrag coincidenţe binecuvântate, ne conduc în locuri sacre, ne extind. Nu renuntaţi la căpşuna de pe tortul destinului, exprimată de unul sau mai mulţi copii doar pentru carieră, călătorii, confort sau alte scuze.
Copiii noştri sunt şi alchimiştii pe care i-am căutat de-a lungul istoriei. Ei convertesc excesele, neintegrările, durerile, neiertările noastre în aur spiritual. Ei ne-au luat în vehiculul lor de lumină ca să ne treacă peste vechi şi să ne ducă în tărâmul cel nou. Ei se îmbolnăvesc pentru noi, pentru ca astfel sa ne cunoaştem nelimitarea şi să o manifestăm. Ei sunt desfundătorii, purificatorii, eliberatorii. Langă aceşti mici trezitori nu mai putem cădea in patima confortului sau in alte piticisme.
Ei sunt liderii-inteleptii-preotii NOII LUMI. Pentru ei creatorul a ales să fie mai puţină suferinţă în aceste vremuri finale-iniţiale.
În preajma lor adulţii işi pot cunoaşte potenţele de Altădată dintru Început şi din Acum pentru că ei le înlesnesc această corespondenţă cu Sinele Divin, revelănd imensitatea care suntem.
Uneori lângă ei se amplifică vechiul din părinţi, bunici, rude pentru ca, VAZUT FIIND, să fie transformat în DAR. Copiii nu aduc conflicte ci doar dezvăluie neaşezatele din noi.
În apropierea lor veţi trăi revelaţii, bucurii, binecuvântate întâlniri dar şi crize de vindecare pentru că ei accelerează procesele noastre de conştientizare, acţiune, integrare.
Ca amplificatori ai neexprimatelor, ei nu sunt foarte confortabili însă tot ei sunt cei care preiau în urma unui conflict părţile lui reziduale pe care le convertesc în combustibil divin pentru MAREA TRANSLAŢIE.
Gândirea dihotomică şi educaţia de lob stâng nu funcţionează în cazul lor. Frecvenţa sensibilităţii lor nu poate fi captată de educaţia de tip alb-negru. Ei simt şi traduc dincolo de cuvinte. Pentru ei blândeţea, armonia, iubirea, înţelegerea, căldura reprezintă forme de comunicare în noua energie. E posibil să-i găsiţi absenţi sau neatenţi în faţa unui cuvânt însă foarte prezenţi în trialog.
Aceşti copii pot vorbi în limbi care nu aparţin acestei planete. Nu-i duceţi la psihologi sau psihiatri care nu au deschidere sufletească şi spirituală. Încercaţi să comunicaţi cu ei îmbrăţişându-i, iubindu-i, dăruindu-le din căldura, tandreţea, bucuria voastră. Lăsaţi reţetele vechi deoparte. Aceşti mici învăţători inventează un nou timp.

sursa frecventaom.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s