Câmpurile subtile ne influențează sănătatea

Câmpul energetic care înconjoară corpul fizic este denumit aură energetică. Acesta are formă eliptică, cu mărime și culori variabile. Clarvăzătorii susțin că există șapte corpuri energetice, cu frecvențe și lungimi de undă caracteristice fiecăreia în plan energetic. Cele șapte planuri sau corpuri subtile sunt: fizic, eteric, astral, mental, cauzal, spiritual și atmic.

Corpul eteric de culoare gri până la albastru este cel mai apropiat de corpul fizic. Este considerat matricea energetică a corpului fizic. Afecțiunile de pe corpul fizic pot fi tratate acționând la nivelul corpului eteric.

Corpul emoțional sau astral este interfața între corpul fizic și cel spiritual. Acesta are o frecvență mai înaltă decât corpul eteric, depășește corpul fizic cu aproape 15-20 de cm. Se consideră că la acest nivel este stocată informația vieților anterioare.

Corpul astral are structură multicoloră ce reflectă calitatea și intensitatea sentimentelor persoanei.

Corpul astral se poate proiecta în afara corpului fizic, putându-se realiza astfel călătorii în astral.

Corpul mental este nivelul la care se manifestă spiritul, este nivelul gândirii și al înțelegerii.

Acesta are culoare galben strălucitoare, depășește corpul fizic cu aproximativ 25-30 de cm.

Corpul cauzal are frecvență vibratorie mai înaltă decât cea a câmpului mental. Terapiile care se realizează la nivel cauzal sunt cele mai puternice.

Corpul spiritual și corpul atmic sunt considerate ca fiind corpuri de conștiență superioară, sunt corpuri dinamice și sursa divină energetică a vieții. Aceste două câmpuri reprezintă legătura cu universul și divinitatea. Corpul spiritual este vizualizat ca având culoarea indigo.

Dezvoltarea acestui corp crește puterea de vizualizare și de înțelegere a legilor armoniei universale, îmbunătățește vederea spirituală, memoria vizuală și auditivă. Corpul atmic este vizualizat ca fiind violet.

Egoismul este o reală piedică în dezvoltarea acestui nivel energetic. Spiritul de sacrificiu, credința, generozitatea, onestitatea sunt calități ale celor ce au atins acest nivel de dezvoltare în plan subtil. Corpurile energetice se influențează reciproc, corpurile de nivel energetic superior coordonează și influențează planurile inferioare. Starea de sănătate este rezultatul echilibrului energetic al corpurilor subtile. Asupra acestor corpuri acționează mai multe discipline:

Medicina acționează numai asupra corpului fizic.

Acupunctura acționează asupra corpului fizic și eteric.

Cromoterapia acționează asupra corpului astral, eteric și fizic.

Meloterapia influențează corpul spiritual, mental, astral, eteric și fizic.

Aromoterapia acționează la nivelul corpului astral, eteric și fizic.

Homeopatia poate influența corpul astral, eteric și fizic.

Medicina tradițională și terapiile neconvenționale dacă lucrează împreună pe câmpurile subtile au efecte spectaculoase în plan fizic.

Pentru ca aceste rezultate să semențină un timp îndelungat este necesară implicarea conștientă a pacientului în procesul de vindecare. Conștiința și energia interacționează amplificând puterea de vindecare a fiecărui om. Vindecarea nu poate fi realizată din afară, procesul are un singur sens din interior spre exterior. În fiecare dintre noi există o scânteie divină. Este în puterea noastră să ne îmbunătățim viața, relațiile cu ceilalți. Dorințele ne sunt date împreună cu speranța și forța de a le transforma în realitate.

Scris de Eugeniu Rădulescu |bioenergoterapia.ro

Reclame
Acest articol a fost publicat în Trezire divina. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Câmpurile subtile ne influențează sănătatea

  1. Brent Bakker zice:

    Warning ! This message is for the webmaster , Get this Free Backlinking software NOBODYSDEAD.COM

  2. Jung Kahola zice:

    I’ve got so much on my plate this week, it’s silly but I simply had to take some time off to watch this video. It’s totally baller! Watch this video BUZZBOOZ.COM The good part starts somewhere around the 2 minute mark.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s