Ce inseamna sa fii femeie in anumite religii..

Pentru ca am avut ocazia sa vad cu ochii mei ceea ce este femeia in tarile cu alta religie decit cea crestina ,cred ca este de datoria mea sa redau  acest articol pentru acele fete care sunt incintate de mirificul , extravaganta si opulenta lumilor asiatice  pline de bani si stralucire . Aceste popoare  care uita insa ca toate fiintele acestei lumi sunt nascute de …..femeie . Iar cea care le-a dat viata de care se bucura pe acest pamint este tot o femeie . Barbati care nu realizeaza ca fara femeia cea de toate zilele ei nu ar mai exista , insasi viata pe acest pamint s-ar opri pentru ca ..barbatul nu naste fii si fiice , el , barbatul ,nu poate tine si dezvolta viata in pintecele sale … Iata de ce eu cred ca anumite popoare si anumite religii sunt bolnave de la inceput ..din fasa ..iar noi femeile ar trebui sa le aratam cit de  singuri pot fi …

” O treaptă mai jos decât bărbatul

228. Muierile divorţate trebuie să aştepte trei menstruaţii şi nu le este îngăduit să ascundă ce a făcut Allah în pântecele lor, dacã ele cred în Allah şi în Ziua de Apoi. Iar bărbaţii lor sunt mai îndreptățiți să le aducă înapoi în acest răstimp, dacă vor împăcarea. Ele au drepturi egale cu obligaţiile lor, după cuviinţă. Dar bărbaţii au o treaptă peste ele. Şi Allah este Atotputernic, Înţelept.

Musulmanii încearcă de multe ori să ne arate din versetul acesta că “soţiile au drepturi egale cu obligaţiile lor, după cuviinţă”, încercând să spună că ele au drepturi egale cu soţii lor. Totuși, dacă citeşti mai atent această expresie, înţelegi că femeia are drepturi egale cu obligaţiunile ei. Adică câte obligaţiuni, atâtea şi drepturi, nici mai mult nici mai puţin. Dar, bărbatul este cu o treaptă peste soţia sa. Adică el, are mai multe drepturi decât obligaţiuni. Aceasta atitudine faţă de femeie se simte foarte mult în lumea musulmană. De cele mai multe ori, sărmanele femei, sunt folosite numai pentru a face copii, mâncare şi curat în casă, în rest, ea nu trebuie să se mai amestece în alte treburi. Femeile românce sau moldovence, căsătorite cu musulmani, de multe ori neagă acest adevăr. Dar, înainte ca să mă convingă că nu am dreptate, să cerceteze sursele despre viaţa femeilor în Asia, acolo unde Islamul stă la baza societăţii şi apoi să argumenteze dacă nu este aşa.

Şi Biblia ne învaţă că bărbatul este capul femeii(1Corinteni 11:3-4), dar aceasta se referă la rolul lor în căsătorie şi nu la valoare. Cu privire la valoarea femeii şi a bărbatului, Biblia ne învaţă că ambii au fost creaţi după chipul şi asemănarea Lui Dumnezeu (Genesa 1:16-17) şi ambii vor avea parte de viaţa veşnică (1Petru3:7). Faptul că bărbatul este capul femeii în căsătorie, aceasta nu-i dă dreptul să o trateze inferior, ci dimpotrivă, are responsabilitatea de a o iubi şi a o îngriji cu drag. Bărbatul ca şi cap, are mai mlte responsabilităţi decât femeia, şi asta aduce o şi mai mare grijă din partea sa pentru soţie şi a întregii familii. Cu părere de rău, Islamul nu poate oferi aşa ceva. Femeia în Islam, este

Bătută fără motiv-când bărbatul doreşte

Pe acelea de a căror neascultare vă temeţi, povăţuiţi-le(mustraţi-le), părăsiţi-le în paturi şi loviţi-le! Dar dacă ele [revin şi] ascultă de voi, atunci nu mai căutaţi pricină îîmpotriva lor. Allah este Cel mai Înalt, Măreţ.(Sura 4:34b)

Orice faptă a soţiei care îl face pe soţ să se teamă de neascultarea ei, îi dă tot dreptul să o mustre, să o lipsească de relaţia intimă şi apoi să o bată. Soţul o poate părăsi în pat pe soţie în orice moment şi aceasta nu îl va face să sufere prea mult, deoarece el are dreptul să aibă mai multe soţii. Soţul poate avea mai multe soţii, însă soţia nu are dreptul să aibă mai mulţi bărbaţi. Dacă soţul şi soţia ar fi fost egali înaintea Lui Dumnezeu, aşa cum pretind musulmanii, atunci ar fi trebuit şi soţia să aibă dreptul să aibă 4 bărbaţi, ceea ce este categoric exclus.

În caz de preacurvie – închisă în casă până la moarte

15. Îîmpotriva acelora care preacurvesc dintre muierile voastre(15), chemaţi să facă mărturie patru dintre voi. Iar de au mărturisit, atunci ţineţi-le îînchise în case până la moarte sau Allah va porunci pentru ele altă cale.(Sura 4:17)

Nu vreau să îndreptăţesc fapta preacurviei. Dar vreau să atrag atenţia la un detaliu. Pedeapsa acestei femei se bazează pe mărturia a 4 bărbaţi care sunt chemaţi să facă mărturie. Mai departe, de la femeie nu se cere nici un răspuns de apărare, ci totul depinde de cei 4 bărbaţi. Care nu se spune că au fost martori, ci doar trebuie chemaţi ca să facă mărturie. Şi dacă soţul tare îşi doreşte acest lucru, atunci fii sigur că nu-i va fi greu să găsească pe acei 4 ca să depună mărturii mincinoase. Ca rezultat, casa femeii devine închisoarea ei. Va trebui să stea închisă în casa sa, până la moarte. Dar apare o întrebare logică aici: “ Cu cine a preacurvit femeia aceasta? Unde este bărbatul care a preacurvit cu ea?” Despre bărbat, Mohamed nu spune nimic, pentru că vezi tu, “bărbatul este cu o treaptă peste femeie”. Lui i se poate, soţiei nu… Şi apoi cum să spună aşa despre bărbat, dacă ostaşii lui şi însăşi Mohamed, ori de câte ori cucereau vreun oraş, localitate, unul din primele lucruri pe care le făceau, era violarea femeilor din acea regiune, motivând că acesta este un drept lăsat lor de Allah… Să citeşti Hadisurile şi te vei convinge de ceea ce-ţi spun.

Draga mea, Dumnezeu a creat pe fiecare din noi, după chipul şi asemănarea Sa. El a pus în noi(bărbaţi şi femei), aceleaşi valori. Ca şi valoare, în ochii Lui noi suntem egali. Te întreb pe tine acum, eşti tu gata să fii tratată ca un obiect de uz casnic ? Eşti tu gata să fii doar ca o maşină de făcut copii, curat în casă şi la orice suspiciune a soţului să fii bătută de el ? Poate vei spune aici, că şi în creştinism sunt cazuri când bărbaţii îşi bat soţiile. În primul rând eu cred că cel ce ridică mâna asupra soţiei sale, nu este un creştin autentic. Dar în al doilea rând, aceste cazuri în creştinism sunt condamnate de Dumnezeu şi de lege, dar nici într-un caz încurajate. Una este când bărbatul tău se răzvrăteşte împotriva Lui Dumnezeu şi te loveşte, şi cu totul alta este când Însuşi “Dumnezeu” îl motivează să facă acest lucru.”

Dragele mele meritati tot binele din lume pentru ca Dumnezeu a dat tot universul spre bucuria omului . Nimeni nu poate dispune de voi dupa bunul sau plac . Insa nici voi nu trebuie sa va lasati inselate de stralucirea aurului , luxul caselor si denumirea  marcilor de  masini . Nu va lasati imbrobodite nici la propriu nici la figurat . Treziti-va fetelor ,meritati mult mai mult . Chiar si intr-un apartament de bloc ,fara aur la git si pe degete ,cu o cartela de metrou in buzunar ,sunteti mai valoroase decit cele batute , jignite , obligate la perversiuni si a face fata casniciei cu supunere orbeasca ,fara drept de opinie . Iar uneori obligate sa suporte si pe celelalte asa zise ..sotii [amante cu acte sau fara ] ,sa stie unele de altele si sa nu poata face nimic …ca de … asa este voia lui Allah [ce? cine?]. Dragelor, voi sunteti gingasia din flori, nu va lasati tirite in noroi ,calcate in picioare si apoi stropite cu apa ca sa fiti readuse la viata . Demonstrati ca sunteti vii si aveti demnitate! Macar voi cele care ati avut privilegiul de a fi crestine nu va lasati duse pe carari fara intoarcere ..si nu permiteti nici copiilor vostri sa se lase ademeniti in astfel de asa zise religii care injosesc femeia si o dezonoreaza . Poate inceputul suna bine … caci este poleit frumos , in ambalaj stralucitor … dar cercetati continutul ..duceti-va la origini … priviti ce se intimpla in familiile celor care incearca sa va ademeneasca …si atunci veti vedea adevarul gol golut …Luati aminte DUMNEZEU ESTE NUMAI SI NUMAI IUBIRE ! Dumnezeu nu poate fi minciuna si batjocura .

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Ce inseamna sa fii femeie in anumite religii..

  1. niculina alina zice:

    sunt casatorita religios cu un baiat musulman e…

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s