Sunt putred mucegai

Sunt putred mucegai înaintea Ta Maicuţă. Mi-am coborât sufletul în iad pentru că pământul din mine nu a ştiut să asculte de Tine. Greşesc în tot locul şi la tot pasul, judec, mă mândresc în sinea mea, îmi doresc ce e mai bun material. Am uitat de sufletul meu, Maicuţă şi acum zac în patul meu plin de păcate şi încerc să mă ridic să fiu un om nou .Te rog să mă laşi să te iubesc şi să am parte de mila Ta spre iertarea mea.

Mă simt neputincioasa şi ştearsa, speriata de dreapta Ta judecată, mă simt pierduta în lumea asta şi nu găsesc altă scăpare decât la Tine. Mi-e teamă că nu sunt tare în credinţă, mi-e ruşine că nu ştiu să mă rog cu sufletul Ţie. Mă simt scârbita de toate gândurile mele, mi-e urât de mirosul ucigaş ce zace în păcatele mele. Am întristat fiinţa Ta, Doamne şi acum strig din rărunchii inimii mele:

Nu mă lăsa Maicuţa mea şi Mântuitorul meu, niciodată!Am greşit şi simt că nu mai am scăpare .Iartă-mă Bunule pentru toate păcatele mele, iartă-mă că nu ştiu să iubesc şi să tac, să fiu blinda si  smerita.

Nu mai plânge Maica mea, pentru că eu nu merit izvorul tămăduitor ce se naşte în ochii Tăi. Te rog, Maica mea, nu mai plânge pentru sufletul meu amorţit, că îmi este ruşine mie de mine…..Poate dacă nu erau lacrimile Tale, şi blândeţea cu care te rogi Mântuitorului nostru , eu eram demna de focul cel viu pentru mintea si gura  mea spurcată.

Mie frică de mine însami, pentru că firea mea e tot un mucegai şi nu merit toate câte am. Nu ştiu să apreciez, nu ştiu să-mi cinstesc aproapele şi iubirea lor pentru mine. Pentru ce mă chinuiesc orgoliile mele ? Apără-mă Maicuţă cu Preasfânt Acoperământul Tău, şi dă-mi liniştea de care am nevoie. Nu mă lăsa, ajută-mă să mă ridic, pune în singele meu ,in mintea mea, in sufletul meu ,in  fiinta mea ,in tot ce insemn eu ,  toată învăţătura cea bună. Dă-mi o haină albă ca s-o port cu cinste, ochi deşchişi ca să văd Binele, dă-mi tăcere ca să nu am răspuns în faţa vrajmasilor intunecati care mă chinuiesc şi vor să mă ispitească. Dă-mi mie bucuria de a iubi din nou, dă-mi mie minte trează ca să mă rog neîncetat. Te rog, să mă îmbrăţişezi pe mine, marea păcătosa, pentru că sufletul meu e însetat de iertare, de iubire . Te rog să mă laşi să plâng la picioarele Tale, Doamne, că mult am greşit. Te rog sa ma lasi sa ma asez in bratele Tale , sa te imbratisez si sa-ti spun cit de mult te iubesc  si cit de mult doresc sa nu mai gresesc  vreodata . Te rog să primeşti rugăciunile noastre şi să fii alături de noi mereu. Îmbrăţisează-mă Maica mea că sunt singura, neputincioasa şi păcătosa!Imbratiseaza-ma Doamne ca nu mai pot de dorul Tau !Faca-se voia Ta Doamne nu a mea ! Amin

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sunt putred mucegai

  1. Rovanova zice:

    Exista un singur mijlocitor intre Dumnezeu si om: Omul Isus Christos

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s