Sa inmultim talantii nostri

Dragii mei , noi suntem atit de iubiti ,ca insasi Dumnezeu ne asculta atunci cind dorim sa vorbim cu El . Avem un drept al nostru, acela de a ne exprima liber dorintele , supararile , sau cererile noastre . Din aceasta libertata ne sosesc si talantii [ talente, inzestrari ] care ne vor determina destinul . Nefiind constienti de talantii nostri , nu ne vom putea folosi de armele daruite de Dumnezeu spre inaintarea noastra si astfel ne vom ingreuna drumul spre devenire . Vom fi ca frunzele batute de vint ,care nu stiu unde se duc si unde vor pica . Si astfel nu vom sti niciodata care ne este menirea si drumul in aceasta viata . Analizati-va indelung si urmariti-va talentele . Nu exista om care sa nu aibe dat de la Dumnezeu un ceva , un dar anume. Acel dar este darul vostru special , cu care v-a inzestrat Dumnezeu in drumul vostru spre mintuire . Folositi-l si astfel veti lucra pentru adevaratul vostru drum , pentru menirea voastra pe acest pamint . Scopul nostru pe acest pamint nu este viata in sine ,ci ea ,viata, este mijlocul prin care ne crestem acesti talanti de care vom da socoteala . Asa cum blindetea si smerenia nu le putem avea decit prin Iisus ,asa sunt si talantii , ii avem tot prin Domnul . De la noi nu avem nimic . Noi putem doar creste acesti talanti si sa-i inmultim prin fapte si  dorinta liber  exprimata . Renuntind la acest’ eu’ si facind loc lui Iisus nu numai ca ne inmultim talantii ,dar va disparea si omul acela dispretuitor , plin de mindrie si aroganta . Vom da nastere omului iubitor ,blind si linistit ,care este in lume ,insa nu este cu lumea . De acum acest om va privi lumea cu ochii lui Dumnezeu .De acum  ea , lumea ,nu mai are ce-i face omului . Omul a cistigat batalia ,a renuntat la el insasi si a devenit liber . Insa sa luam  aminte ; Orice lucru este posibil la Dumnezeu . Dar exista ceva ce nici Dumnezeu nu-ti poate oferi fara voirea ta expresa si acest lucru  esta mintuirea  ta . Oriciti talanti ai avea daca tu nu-ti doresti mintuirea ,Dumnezeu  nu te obliga . –Nici tu nu te mintuiesti fara mina intinsa de Dumnezeu si nici Dumnezeu nu te ridica daca nu-i intinzi tu mina –Destul iti este ca esti cercetat  si rugat mereu !

Iata se scurg ultimele ore ale anului 2011 . Un an bun care a avut ce ne invata si care a mai adaugat talanti la talantii existenti . Va multumesc tuturor care ati  fost alaturi de noi citindu-ne postarile . Multumesc celor care ne-au scris si ne-au impartasit din experientele lor de viata . Va iubim sincer pe toti si va uram intelepciune ,lumina si  talanti inmultiti si de voi si de Domnul . La cumpana dintre ani intindeti miinile voastre lui Dumnezeu si cereti mila  si protectie pentru voi ,pentru  toate fiintele de pretutindeni ,pentru acest pamint si pentru intreaga creatie . Multumiti cu lauda si slava pentru tot ce ati primit sau nu ati primit in aceasta viata . Primiti noul an cu iubire mare si faceti legatura intre cer si pamint,[ precum in cer asa si pe pamint ] prin voi constient .

LA MULTI ANI ,DRAGII NOSTRI !!!

Cu mult drag si multa daruire

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sa inmultim talantii nostri

  1. Anonim zice:

    la multi ani cu multe bucurii sufletesti, sant profund impresionata de cele scrise de dvs,surprinzator de apropiate de simtirile mele…trec prin multe incercar,,,ptr,care multumesc ,cu totii stim ca -prin foc se caleste otelul-cu toate acestea am o liniste in sufletul meu o stare de beatitudine ceva foarte rar si la care nu as vrea sub nici o forma sa renunt caci DUMNEZEU este omni prezent …este omnipotent…este omniscient…astfel ca eu trbuie sa-mi fac treaba si sa umblu prin lume sub aceasta deviza …
    cu cele mai frumoase ganduri
    Maria

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s