Craciunul in cumpana vremurilor

Îmbinând ritmul nădejdii omeneşti în rânduiala mişcărilor lumii, creştinătatea sărbătoreşte Crăciunul la răsturnarea crugului ceresc, odată cu începutul creşterii zilelor asupra nopţilor.

Crăciunul! Zi de plinătate şi belşug, în care vestea bună se împlineşte, în care nădejdea de mai bine a omului îşi află chezăşie – ce stranie îmbinare de înţelesuri descoperă omului!

În ceasul ales pentru numărătoarea neamurilor pământului, Dumnezeu este de faţă. Domnul Slavei, al plinătăţii şi al tăriei îşi ţine făgăduiala mântuirii omului, apleacă cerurile spre pământ, ca să îl ridice spre Sine, se întrupează. Şi, făcându-se Om, ia chipul săracului şi Se naşte-n ieslea vitelor, căci – spune Evanghelistul, vorbind de Maica Domnului şi de Iosif – nu mai era loc în han şi pentru dânşii. Steaua Lui se arată magilor Chaldeei care-i aduc aur, smirnă şi tămâie, iar pe Irod îl umple de mânie. Îngerul se arată atunci în vis lui Iosif, poruncindu-i să ia Maica şi pe Prunc şi să fugă în Eghipet. Iar ceata îngerilor se arată păstorilor la turme, înspăimântându-i cu strigătul ei de slavă întru cei de sus şi de pace între oameni şi bună învoire
-Mircea vulcanescu-

Christos se naste /Domnul coboara /Ingerii cinta /Magii il adora /
Pastorii alearga /ieslea o-nconjoara /Mari minuni se intimplara !

Cu mult drag va urez

” UN CRACIUN PLIN DE IUBIRE ”

Si pentru cei singuri ,uitati demult de rude ,de prieteni ,uitati chiar de timp , cei ce stau cu ochii tristi inlacrimati si putere nu mai au sa-si spuna oful ,pentru toti cei care stau plingind in drum si-l asteapta pe Iisus, pentru toti acestia si pentru multi altii ,nu pot decit sa le daruiesc inima mea cu toata iubirea de care sunt eu in stare . Va iubesc si va pup si sa stiti ca nu sunteti singuri .Iisus este cu noi cu totii si….Fiecare este singur uneori ,el si Dumnezeu . Va imbratisez si Sus sa avem inimile !
CRACIUN CU LUMINA SI INTELEPCIUNE !

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s