Spre lumina

Vine timpul fiecaruia,mai devreme sau mai tarziu, sa se trezeasca din asa numitul ” somn ” sau mai bine zis sa-si traiasca viata intr-un mod nou,lipsit de grija zilei de maine ( caci de aceste lucruri se ocupa Dumnezeu ),ghidandu-se dupa legile universului,ridicand degetul de pe butonul de pilot automat.Ne trezim intr-o buna zi ca ne-am schimbat enorm de mult,ca suntem alta persoana,cu alt caracter,ca ne-am schimbat prioritatile in viata,ca ne dorim alte lucruri de la viata,percepem intamplarile dintr-o zi obisnuita intr-un mod cu totul si cu totul nou.Fiecare zi care trece este o lectie,nici o zi nu este lipsita de insemnatate!!!!Suntem atenti in jurul nostru la natura,la oameni si incercam din rasputeri sa nu gresim fata de Divinitate cu absolut nimic,sa iubim totul din jurul nostru si sa acceptam viata cu bune si cu rele.Tot ce este rau trebuie transformat in iubire.Ne ajuta daca la finalul fiecarei zile, atunci cand mergem la culcare, ne facem o autoanaliza a celor ce s-au petrecut in ziua respectiva.Cu siguranta daca ceva nu a fost in regula ne vom da seama.

Sa schimbam greselile ce le-am facut odata, sa ne dam seama de gafele noastre si sa le corectam pe cat posibil pana la disparitia lor.Este greu,adevarat,dar totul este posibil daca iti doresti cu adevarat, cel mai important cu credinta,rugandu-ne asa cum stim fiecare,sincer fara ascunzisuri, pentru ca acest lucru ar insemna ca ne mintim pe noi insine.Dumnezeu oricum stie ce este in sufletul fiecaruia dintre noi,chiar mai bine decat noi insine,ne cunoaste mai bine decat ne cunoastem noi,asa cum si noi ne cunoastem copiii doar privindu-i.Toate au un start,fiecare castigator a inceput de jos,iar la final coronita i-a apartinut.Asa si noi trebuie sa fim perseverenti,increzatori in puterile noastre cu care ne-a  inzestrat Dumnezeu,totul este in noi,in inima noastra.La final coronita va fi a noastra !

Dumnezeu nu ne vrea nefericiti,saracisi bolnavi pe noi copiii Sai. Cine doreste oare aceste lucruri copilului sau? Tot ce facem gresit fata de o fiinta oarecare se va intoarce inzecit impotriva noastra,ca intr-o oglinda. Atunci cand un om emana energie negativa spre o alta persoana,acea energie rezoneaza cu energii de acelasi fel,se unesc si devin de zeci de ori mai puternice.De aceea idealul este sa transmitem iubire pentru a fi vesnic fericiti si sanatosi atat noi cat si copiii nostri.Sa nu uitam faptul ca toate actiunile noastre la un moment dat se vor oglindi in viata copiilor nostri.Ceea ce sadim vom si culege.
Raul inseamna sentimentul negativ pe care il are cineva fata de o alta persoana. Nu exista alt rau in lume. Relatiile dintre noi exprima fie raul, fie binele.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Alte subiecte. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Enter your email address:Delivered by FeedBurner

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s